Κατακόκκινο το Αγρίνιο!

«Θρύλε μην ξεχνάς, παντού είναι Πειραιάς», τραγουδάει ο κόσμος του Ολυμπιακού και όχι άδικα! Σε κάθε πόλη, όπου η ομάδα μας παίζει, οι φίλοι της την περιμένουν πως και πως! Αδημονούν να δουν από κοντά την αποστολή, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, άπαντες! Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά στο Αγρίνιο, όπου το «ερυθρόλευκο» στοιχείο είναι πάντα έντονο.
Νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, η αποστολή του Θρύλου έφτασε στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας. Πλήθος κόσμου την περίμενε μπροστά από το ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η ομάδα, προκειμένου να αποθεώσει, για ακόμη μία χρονιά, τους πρωταθλητές Ελλάδας! Παιδάκια από την τοπική Σχολή του Ολυμπιακού, αλλά και ο θρυλικός Λεόνε, συμπλήρωσαν ιδανικά το σκηνικό!
Οι φίλοι της ομάδας μας, οι οποίοι έδωσαν το παρών στην υποδοχή, έβγαλαν πολλές φωτογραφίες, πήραν αυτόγραφα και είχαν την ευκαιρία να φωνάξουν αγαπημένα συνθήματα, να ανάψουν καπνογόνα, για να κάνουν έτσι ακόμη πιο ωραία την ατμόσφαιρα. Αλλά και φυσικά, να δουν από κοντά τα αγαπημένα τους αστέρια! Ο Θρύλος νιώθει σαν στο σπίτι του, όπου και αν παίζει και έτσι συνέβη και το βράδυ το Σαββάτου, στο Αγρίνιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]