Ηπειρος:Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες (24-03-2017) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (18) ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής.

 Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες (24-03-2017) αργά το βράδυ στην Κληματιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.


Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός, ως υπεύθυνος καταστήματος, για ηχορύπανση Συνελήφθη, σήμερα (25-03-2017) μετά τα μεσάνυκτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, ένας 33χρονος ημεδαπός, για ηχορύπανση.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατελήφθη ο 33χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να λειτουργεί μουσική έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.


ΑΡΤΑ


Σύλληψη δύο ημεδαπών για παραβάσεις ειδικών ποινικών νόμων
Συνελήφθησαν, σήμερα (25-03-2017) μετά τα μεσάνυκτα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 23 και 38 ετών, διότι όπως διαπιστώθηκε ο 23χρονος λειτουργούσε ιδιωτική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, στερούμενος σχετικής άδειας από αρμόδια αρχή ενώ απασχολούσε παράνομα, ως υπάλληλο τον 38χρονο, ο οποίος επίσης στερούνταν σχετικής άδειας.


ΘΕΣΠΡΩΤΙΑθεσ


Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου
Συνελήφθη, χθες (24-03-2017) το μεσημέρι στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις των Τριμελών Πλημμελειοδικείων Καστοριάς και Γρεβενών, συνολικής ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής (6.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]