Ικανοποίηση της ΝΔ για τη δημοσκόπηση της Rass


Την ικανοποίησή της εκφράζει η ΝΔ για τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Rass, η οποία δίνει προβάδισμα 11,8% στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει πως «τα στοιχεία της δημοσκόπησης καταδεικνύουν ότι η επιχείρηση λάσπης στην οποία επιδίδονται ο ΣΥΡΙΖΑ και τα φερέφωνά του, δεν ακουμπά τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της», αλλά αντίθετα «αποδεικνύεται μπούμερανγκ για τους λασπολόγους και υβριστές».

Η ΝΔ επισημαίνει πως στα μάτια της κοινωνίας, πιο δίκαιες λύσεις μπορεί να φέρει ο κ. Μητσοτάκης και όχι ο κ. Τσίπρας τον οποίο χαρακτηρίζει πρωθυπουργό σε αποδρομή.

«Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ήδη ο εν δυνάμει πρωθυπουργός. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπερέχει στην καταλληλότητα πρωθυπουργού, έναντι του κ. Τσίπρα με διπλάσιο ποσοστό», τονίζει η ΝΔ επισημαίνοντας πως η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια Συμφωνία Αλήθειας ενώνει τους Έλληνες, σε ένα κοινό οδικό χάρτη για την έξοδο από την κρίση.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, η χώρα στην κρίσιμη περίοδο που διανύει έχει ανάγκη από μια αξιόπιστη και αποτελεσματική κυβέρνηση, που θα δουλέψει υπεύθυνα και μεθοδικά για να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος, προκειμένου να βγει από την κρίση μια ώρα αρχύτερα.

«Τα δεδομένα αυτά γεμίζουν με ευθύνες τη Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της. Οφείλουμε να αποδεικνύουμε ότι υπερβαίνουμε τις αδυναμίες του χθες και χωρίς καμιά έπαρση, αλαζονεία ή ρεβανσισμό, αγωνιζόμαστε για να συμβάλουμε ώστε ο οδικός χάρτης εξόδου από την κρίση, που προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να γίνει πράξη το ταχύτερο δυνατό», καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.
Dealnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]