«Εμφύλιος» στην Digea

Οι διαρροή αφορούσε εξώδικο της Digea, με το οποίο ζητούσε από το Mega να ρυθμίσει οφειλή του για την υπηρεσία μεταφοράς τού σήματός του, ύψους 980 χιλιάδων ευρώ, ειδοποίηση στην οποία το Mega απάντησε σε "αυστηρό" τόνο.
Την ενόχλησή της εκφράζει η διοίκηση της Digea, της εταιρείας που μεταφέρει το σήμα των τηλεοπτικών σταθμών (και έχει μετόχους τους σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας Mega, AΝΤ1, Alpha, Star, Alter, ΣΚΑΪ, Μακεδονία TV) δημοσιεύματα στον Τύπο βάσει διαρροών από το Μega, δηλαδή ενός εκ των μετόχων της (και συγχρόνως πελατών της). Οι διαρροή αφορούσε εξώδικο της Digea, με το οποίο ζητούσε από το Mega να ρυθμίσει οφειλή του για την υπηρεσία μεταφοράς τού σήματός του, ύψους 980 χιλιάδων ευρώ, ειδοποίηση στην οποία το Mega απάντησε σε «αυστηρό» τόνο.

Απαντώντας στο Mega, με ανακοίνωσή της η Digea σημειώνει: «Η σχέση με τον κάθε πελάτη διέπεται από όρους εμπιστευτικότητας τους οποίους η Digea τηρεί κατά γράμμα. Η Digea αντιμετωπίζει όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς πελάτες της χωρίς καμία διάκριση και πάντοτε σύμφωνα με όσα προβλέπει η άδεια της ΕΕΤΤ. Η οποιαδήποτε ενέργεια γίνεται από την πλευρά της Digea με σκοπό την τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων και αφορά σε τηλεοπτικό σταθμό πελάτη, προβλέπεται στους ειδικότερους όρους και τις προϋποθέσεις που καθορίζονται από την προαναφερθείσα άδεια και τη Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών με τον πελάτη».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]