Η τσουκνίδα του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Τους χαλάει τη μαγιονέζα ο Κοτζιάς!!Για “πάρτι” κακοδιαχείρισης έκανε λόγο στη Βουλή ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς ανακοινώνοντας ότι έχει στείλει ήδη στον εισαγγελέα στοιχεία για 43 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και προανήγγειλε  και άλλες αποκαλύψεις…
Δηλαδή, τις ΜΚΟ του Μουζάλα, του Φίλη και λοιπών…
Ο Νίκος Κοτζιάς είναι εκείνος ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, που έβαλε πλάτη στο ζήτημα της “επιλύσεως” του Κυπριακού, όταν ο Πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ως πειθήνια όργανα της ΝΤΠ και εκτελώντας τις εντολές του Μπάρακ Ομπάμα, προσπάθησαν να κλείσουν το Κυπριακό εις βάρος των εθνικών συμφερόντων, πριν από τις 20 Ιανουαρίου 2017 που θα αναλάμβανε Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ!!
Για αυτούς, αλλά και άλλους “σοβαρούς” λόγους, ο Νίκος Κοτζιάς θα “συνταξιοδοτηθεί” συντόμως…
Από το πουθενά Βουλευτής…Στις 25 Οκτωβρίου 2010 σε ζωντανή εκπομπή στην ΕΤ3, ο Βουλευτής (τότε) του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος, ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο Γιαννούλη για το πώς έφθασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑΟΣ να ψηφίσει το (πρώτο) Μνημόνιο!! Απάντησε, πως τους κάλεσε όλους ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και τους ζήτησε “δημοκρατικά” να απoφασίσουν για την ψήφιση ή ΟΧΙ του Μνημονίου!! Στη γενομένη ψηφοφορία ο Κυριάκος Βελόπουλος ισχυρίστηκε ότι το αποτέλεσμα ήταν: 10 Βουλευτές να ταχθούν υπέρ της ψηφίσεως του Μνημονίου και 4 κατά, χωρίς να αναφέρει την επιλογή του Προέδρου!!
Βλέπετε ο Κυριάκος, χωρίς καμιά κομματική δράση, χωρίς συμμετέχει σε κάποιο θεσμικό όργανο του κόμματος (εκλεγμένος), κατάφερε να εκλεγεί το 2007 Βουλευτής του ΛΑΟΣ. Έτσι, από εκεί και μετά έγινε περισσότερο προεδρικός από ότι ο Πρόεδρος!!
Και όταν η εντολή εδόθη, δηλαδή να ψηφισθεί το τρισκατάρατο Μνημόνιο, σύσσωμη η 15μελής ΚΟ του ΛΑΟΣ το ψήφισε στα “τέσσερα”, παρότι ο ίδιος 4 μέρες πιο μπροστά το αποκήρυττε μετά βδελυγμίας!!

Παπασταύρου για όλες τις δουλειές…


Μας αναφέρει στη συνέντευξή της η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, για τη συνεργασία που είχε με τον  κ. Σταύρο Παπασταύρου!!
Ποιος είναι όμως ο Σταύρος Παπασταύρου ο οποίος ερευνάται για τη λίστα Λαγκάρντ και τη συμμετοχή του στα Panama Papers;;; 
Ο Σταύρος Παπασταύρου είναι ο εξ απορρήτων άνθρωπος του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τον συνόδευε όταν ήταν Πρωθυπουργός σε κάθε ταξίδι του στο εξωτερικό. Ο Σταύρος Παπασταύρου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό της Siemens με το Ελληνικό Δημόσιο, από τον οποίο ωφελημένη ήταν μόνο η Siemens!!
Αντί λοιπόν ο κ. Σταύρος Παπασταύρου να εξασφαλίσει τα συμφέροντα του Δημοσίου, προστάτεψε τα συμφέροντα της Siemens!!
Και πως μπορούσε να γίνει το αντίθετο, από τη στιγμή που αρχικά συζούσε και στην πορεία παντρεύτηκε την επί σειρά ετών Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της Siemens, κ. Μαρί Αγαλιώτου;;; Η οποία – έτσι φημολογείται – παρείχε υπηρεσίες και στο Μέγαρο Μαξίμου όταν Πρωθυπουργός ήταν ο Αντώνης Σαμαράς!!
Άλλωστε, ποιος θα ξεχάσει το «μακάρι να είχαμε 10 Παπασταύρου», με την οποία επιχείρησε να καλύψει και να προστατεύσει τον στενό του συνεργάτη ο Αντώνης Σαμαράς;;;

Μας κυβερνούν ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!

Η Ελλάς ουδέποτε διέθετε Εθνική Στρατηγική, γι΄ αυτό βίωνε και δε θα πάψει να βιώνει Εθνικές καταστροφές!!
Για του λόγου τω αληθές, σας παραπέμπω στο βιβλίο “Ελληνική Εθνική Στρατηγική” του Αντιναυάρχου Γρηγορίου Δεμέστιχα, Επίτιμου Αρχηγού Στόλου, όπου γράφει:
“Η ιδέα να εμβαθύνω σε θέματα Στρατηγικής ήλθε το 1996 λίγο μετά τα γεγονότα στα Ίμια) όταν εκλήθησαν από την Επιτροπή Εξωτερικών και Αμύνης της Βουλής διάφορα Ελληνικά Ινστιτούτα (μεταξύ των οποίων και η Ελληνική Εταιρεία Στρατηγικών Μελετών – ΕΛΕΣΜΕ – στην οποία ήμουν τότε Πρόεδρος) να προσέλθουν σε σύσκεψη προκειμένου να αρχίσει να μεθοδεύεται η διατύπωση της Ελληνικής Εθνικής Στρατηγικής. Φαίνεται ότι υπήρξαν κάποιες φωνές στην Ελληνική Βουλή για την αναγκαιότητα ενός τέτοιου κειμένου, που έχουν όλες σχεδόν οι χώρες του κόσμου. Δυστυχώς λίγες ημέρες μετά ήλθε η ειδοποίηση ότι η σύσκεψη ανεβάλετο για ευθετότερο χρόνο, που δεν έχει έλθει όμως μέχρι σήμερα. Κατά τη γνώμη μου, ο λόγος ακυρώσεως της προσπάθειας για τη σύνταξη αυτού του κειμένου ήταν ότι αυτό θα ήταν δεσμευτικό και δεν θα επέτρεπε τις αυθαιρεσίες και τις πρόχειρες λύσεις που δίδουν οι κυβερνήσεις μας ή που προωθούνται από ξένα κέντρα και αυτές τις αποδέχονται. Γι΄ αυτό και έχουμε συνήθως μέχρι σήμερα κυβερνήσεις που νέμονται την εξουσία και όχι κυβερνήσεις που προωθούν τα εθνικά συμφέροντα”!!  
Στα όσα καταγγέλλει ο Επίτιμος Αρχηγός του Στόλου, ο οποίος επί της ουσίας λέει ότι όλοι τους είναι προδότες, εμείς να θυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει συνεδρίαση αυτή η Επιτροπή για τη χάραξη μιας Εθνικής Ενιαίας Στρατηγικής!!

Μνημονιακά τσακάλια τρώνε το πτώμα του λαού!!

 

Πανσπερμία κομμάτων εγένετο!! Νέα πολιτική πρόταση καταθέτει η πρωτοβουλία “Ώρα Αποφάσεων” της Άννας Διαμαντοπούλου, του Γιάννη Ραγκούση και του Γιώργου Φλωρίδη, για τη δημιουργία ενός νέου φορέα στο χώρο του κέντρου, δηλαδή μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας!!  Το σχετικό κείμενο απεστάλη σήμερα στο ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, το ΚΙΔΗΣΟ, τη ΔΗΜΑΡ και τις υπόλοιπες δυνάμεις του χώρου μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Μάλιστα την υπογράφει και το στέλεχος του Ποταμιού Γιάννης Μεϊμάρογλου, ο οποίος είναι εκ των ιδρυτικών μελών της πρωτοβουλίας “Ώρα Αποφάσεων” μαζί με τους Γιάννη Δατσέρη, Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννη Ραγκούση και Γιώργο Φλωρίδη.
Έτσι, όλοι οι Μνημονιακοί πυροβολημένοι που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, σκαρφίζονται πως θα ξεγελάσουν το λαό μας και θα του υφαρπάξουν την ψήφο του σε επόμενες εκλογές. Για να περάσουν οι νέοι σωτήρες μας καλά και να δυστυχήσει πάλι ο λαός!! Αφού όλοι τους είναι υπέρ της ΕΕ, υπέρ του ευρώ, υπέρ των Μνημονίων!!  

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα…

Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης ήταν στέλεχος του ΛΑΟΣ με ιδιαίτερα στενές σχέσεις με τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Είδε όμως και αποείδε ότι με τον Καρατζαφέρη προκοπή δεν κάνει και αποφάσισε την μεταπήδηση του στη ΝΔ. Ο κ. Ζερβουδάκης δραστηριοποιείτο στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών και είχε εμφανισθεί πολλές φορές στο κανάλι του προέδρου του ΛΑΟΣ (ARTTV)!! 

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο σύγχρονος Ιούδας!! 

    

 

Χωρίς άλλα λόγια, αφού μια (3) φωτογραφία είναι χίλιες (3000) λέξεις!!! 

 

Ποιοι Άγιοι Πατέρες είναι μέλη του Διεθνούς Χριστιανικού Τάγματος Αγίου Κωνσταντίνου του Μεγάλου, που κατά τα τελετουργικά του χρησιμοποιεί μασονικούς τύπους , που είναι υπό την αιγίδα του Πατριάρχη Αλεξανδρείας;;;
Επανέρχομαι λίαν συντόμως με αποκαλύψεις… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]