[Ελλάδα]Δήμος Αθηναίων: ΕΔΕ για τον υπάλληλο που…έριξε πόρτα σε άστεγο

Την πειθαρχική παραπομπή του δημοτικού υπαλλήλου που έκλεισε θερμαινόμενο χώρο επειδή είχε λήξει το ωράριο του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φιλοξενηθεί άστεγος που αναζητούσε στέγη αποφάσισε ο δήμος Αθηναίων. Κανένας χώρος φιλοξενίας δεν πρέπει να κλείνει ούτε για μιάμιση ώρα, όπως συνέβη στην θερμαινόμενη αίθουσα της Πανόρμου, τονίζει ο δήμος Αθηναίων, επισημαίνοντας πως δεν δικαιούται κανένας να  συκοφαντεί, με την ανεύθυνη στάση του, μια μεγάλη προσπάθεια, στην οποία συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις σύσσωμος ο μηχανισμός του δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε γνωστό έπειτα από την καταγγελία, μέσω Facebook, που έκανε ο επιχειρηματίας Θέμης Βαρσαμίδης, ο οποίος και είχε αναλάβει την μεταφορά του αστέγου στον συγκεκριμένο χώρο φιλοξενίας.

Δηλώσεις Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πρόνοιας και Ισότητας του δήμου Αθηναίων, Μαρίας Στρατηγάκη

«Πρόκειται για μια απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου, ο οποίος ελέγχεται ήδη πειθαρχικά. Είναι ανεύθυνη η στάση του να εγκαταλείψει τον θερμαινόμενο χώρο για μιάμιση ώρα, πριν φτάσει ο αντικαταστάτης του, αναγκάζοντας έναν άστεγο να αποχωρήσει. Ο δήμος Αθηναίων θα συνεχίσει τη μεγάλη προσπάθειά του να προστατεύει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».
aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]