[Ελλάδα]«Πάτησε» Κρήτη ο Αλέξης Τσίπρας

«Πάτησε» Κρήτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ξεκινώντας την διήμερη περιοδεία από τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη και το δήμαρχο Ηρακλείου.
Μάλιστα χθες η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, σχετικά με την περιοδεία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο και στο Λασίθι.

Οχι...εκλογές

«Εκλογές φαντασιώνεται ο κ. Μητσοτάκης και το αναπαράγει για να τιθασεύει την κοινοβουλευτική του ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια» σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών Νίκος Παππάς μιλώντας χθες στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 σχετικά με τα σενάρια για πρόωρες εκλογές.

«Εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν. Εκλογές θα γίνουν το 2019 και τότε θα είναι πάρα πολύ απτά τα αποτελέσματα στην κοινωνία» πρόσθεσε. Ενώ ανέφερε ως παράδειγμα την αυριανή περιοδεία στην Κρήτη, λέγοντας πως αυτη η επίσκεψη του κ. Τσίπρα δεν είναι προεκλογική, αλλά γίνεται στα πλαίσια της πολιτικής που εφαρμόζεται. Μια θέση την οποία εξέφρασαν και τα μέλη της ΝΕ του κόμματος, λέγοντας πως εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν πριν το 2019.

Που θα πάει

Συμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί την Μεσσαρά, ενώ θα πραγματοποιήσει και ομιλία στο ξενοδοχείο Ατλαντίς, στο Ηράκλειο. Μάλιστα το πρωί  θα επισκεφτεί την Περιφέρεια Κρήτης και επειτα το Δήμο Ηρακλείου. Μετά θα μεταβεί στη Μεσαρά για να μιλήσει τελικά το βράδυ στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς». Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η επίσκεψη του στο Λασίθι όπου θα εχει σειρά επαφών με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παραγωγικούς φορείς.

Μαζί τους θα είναι υπουργοί, αλλά και κορυφαία στελέχη, όπως ο κ. Αποστόλου, ο κ. Βερναρδάκης και ο κ. Κοτσακάς. Ενώ μαζί τους αναμένεται να είναι και όλα ή τα περισσότερα στελέχη της κυβέρνησης απο το νησί
creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]