Ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

Με την υπ’ αριθ.41496/21-12-2016 απόφασή του, το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε την επιχορήγηση του ποσού των 3.695.508,00 € προς το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Σ.ΥΔ.Λ.Ι), για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του και σύμφωνα με την υπ’αριθ.15/22880/12.07.16 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων κινούμενος ταχύτατα και μεθοδικά απέστειλε πλήρη & τεκμηριωμένο φάκελο προς το Υπ. Εσωτερικών αιτούμενος το μέγιστο ποσό επιχορήγησης που δικαιούταν, βάση της σχετικής εγκυκλίου, δηλαδή το ποσό 3.695.508,00 ευρώ.
Η συστηματική δουλειά που έγινε φάνηκε από την έγκριση ολόκληρου του ποσού το οποίο εξασφαλίστηκε για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων που ουσιαστικά ήταν οφειλές προς τη ΔΕΗ.
Ο
Σύνδεσμος Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων παρέχει το νερό προς τους Δήμους, Πανεπιστήμιο ,Νοσοκομείο Χατζηκώστα ,ΔΕΥΑΙ στην τιμή των 0,29 λεπτού/m3 που είναι από τις φθηνότερες τιμές αν όχι η φθηνότερη τιμή στην Ελλάδα που γίνεται με άντληση, επωμιζόμενος το τεράστιο κόστος της ενέργειας.
Σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, έχει επιτύχει την οικονομική εξυγίανση, εκμεταλλευόμενος κάθε διαθέσιμο μέσο & ευκαιρία που παρουσιάζεται, έτσι ώστε απρόσκοπτα να προσφέρει το πολύτιμο αγαθό το νερό τόσο στο Δήμο Ιωαννιτών, όσο και στο Δήμο Ζίτσας και Δωδώνης διασφαλίζοντας το δημόσιο χαρακτήρα και λειτουργία του προς όφελος όλων των πολιτών που αυτή τη στιγμή στενάζουν κάτω από τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.
Συνέπεια λόγων & πράξεων , περισσότερα χρήματα που εγκρίθηκαν από όλων των φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]