Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον πολιτικό κόσμο

Στην εποχή των social media, ακόμα και τα πολιτικά πρόσωπα της χώρας δεν αντιστάθηκαν στον πειρασμό να μοιραστούν μαζί μας τις χριστουγεννιάτικες ευχές τους.

Πρώτος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ευχήθηκε χθες μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: «Ευχές για καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Με αλληλεγγύη και δημοκρατία, με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία για προκοπή και δικαιοσύνη», ενώ ανήρτησε και φωτογραφίες από τα παραδοσιακά κάλαντα που τραγούδησαν στο Μέγαρο Μαξίμου παιδιά της Μουσικού σχολείου της Αθήνας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανήρτησε μία οικογενειακή φωτογραφία, ευχόμενος «Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους!».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχήθηκε με ένα βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter, προσθέτοντας: «Εύχομαι η γιορτινή ζεστασιά να γεμίσει κάθε σπίτι. Χρόνια Πολλά».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχήθηκε με ένα βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter, προσθέτοντας: «Εύχομαι η γιορτινή ζεστασιά να γεμίσει κάθε σπίτι. Χρόνια Πολλά».


Τα Χριστούγεννα μας γεμίζουν με αισιοδοξία και ελπίδα. Το μήνυμα των ημερών είναι μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς. Αγκαλιάζουμε όσους αγαπάμε, νοιαζόμαστε για όσους είναι μακριά, φροντίζουμε όσους έχουν ανάγκη, στεκόμαστε δίπλα σε όσους δίνουν μικρές και μεγάλες μάχες.

Κυρίως όμως, βοηθάμε κάθε παιδί να νοιώσει την αθωότητα, την ξεγνοιασιά, την χαρά των γιορτών. Την χρειάζονται περισσότερο από όλους μας.

Εύχομαι η γιορτινή ζεστασιά να γεμίσει κάθε σπίτι.

Χρόνια Πολλά με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]