[Ελλάδα]Κλάματα... χαράς για μια 55χρονη που έχασε το πορτοφόλι της, αλλά όχι για πολύ...

Σε κλάματα...χαράς ξέσπασε μια 55χρονη που είδε έναν συμπολίτη μας να της επιστρέφει το πορτοφόλι της, το οποίο λίγη ώρα νωρίτερα είχε χάσει με 500 ευρώ μέσα!
Η 55χρονη Ελένη Δεσποτάκη είχε πάει στην τράπεζα σε κεντρική περιοχή του Ηρακλείου για να κάνει μια ανάληψη. Φεύγοντας από το τραπεζικό υποκατάστημα είχε συνολικά στο πορτοφόλι της 500 ευρώ, καθώς και κάρτες, αλλά και άλλα σημαντικά έγγραφα.

Χωρίς να το καταλάβει, έχασε το πορτοφόλι της. Κάτι που αντιλήφθηκε μόνο όταν πήγε στο σπίτι της, με συνέπεια να βρεθεί σε απόγνωση. Ενώ όμως προσπαθούσε να βρει τρόπο για να εντοπισει το χαμένο της πορτοφόλι, αυτό επέστρεψε αυτούσιο στην κατοχή της.

Ενας ιατρικός επισκέπτης στο επάγγελμα, ο κ. Κώστας Μπορδούβαλης, το είχε βρει και χωρίς να το σκεφτεί καθόλου, το πήρε και το επέστρεψε στην κ. Δεσποτάκη, η οποία συγκινήθηκε - όπως ήταν λογικό- από αυτή την ενέργεια. Για αυτό και μέσα από το CretePlus.gr τόσο εκείνη, όσο και η οικογένεια της θέλουν να ευχαριστήσουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος απέδειξε για μια ακόμη φορά πως η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί στις μέρες μας...

Ενώ η συμβουλή που δίνεται σε όλους, οι οποιοι μπορεί να βρεθουν μπροστά σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πως πρέπει να επιστρέφονται τα χαμένα αντικείμενα στους ιδιοκτήτες τους, καθώς η απώλεια τους - όπως μπορούμε όλοι να αντιληφθούμε- είναι ιδιαίτερα οδυνηρή και στενάχωρη.
creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]