"Κόκκινο πιπέρι"της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου


Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 σε αίθουσα κτιρίου που ανήκει στο Δήμο Χαλανδρίου, επί της οδού Αλεξάνδρου Παπάγου 7, στον 2ο όροφο, έγινε μια γιορτή για “πρόσφυγες-μετανάστες”, η οποία διοργανώθηκε από ΜΚΟ σε συνεργασία με το Δήμο Χαλανδρίου. Το παράδοξο είναι ότι στη συγκεκριμένη αίθουσα, κάθε Σάββατο γίνεται μάθημα κλασικής κιθάρας διά μέσω της φιλαρμονικής του Δήμου, σε παιδιά δημοτών του Χαλανδρίου. Για το λόγο αυτό, επειδή δηλαδή, η αίθουσα είχε καταληφθεί από τη ΜΚΟ, τα παιδιά της κιθάρας στριμώχτηκαν με το δάσκαλό τους σε ένα μικρό δωματιάκι, προκειμένου να κάνουν το μάθημά τους.
Εμείς λοιπόν ρωτάμε: Με ποιο δικαίωμα ο Δήμος διαχειρίζεται αίθουσες που προορίζονται για χρήση των δημοτών, σε ξενόφερτες ΜΚΟ;
Γεννάται επίσης το ερώτημα: Η παραχώρηση της αίθουσας έγινε δωρεάν ή με κάποιο χρηματικό αντίτιμο; Στην κάθε περίπτωση, γιατί δεν ενημερώθηκαν οι γονείς των παιδιών;
Θα μπορούσαμε ίσως, να συμφωνήσουμε στο ζήτημα της αλληλεγγύης, αλλά δεν συμφωνούμε καθόλου όταν τέτοιες εκδηλώσεις δεν γίνονται για τα ελληνόπουλα του Δήμου, οι γονείς των οποίων πληρώνουν, δίκην χρηματοδότησης, σε μηνιαία βάση δημοτικά τέλη στο Δήμο. Εκτός και εάν το αντίτιμο που είσπραξε ο Δήμος από τη ΜΚΟ, είναι τόσο υψηλό, ώστε να παρέχει το δικαίωμα στο Δήμο να κατατάσσει τους δημότες του σε πολίτες δεύτερης διαλογής.
Αλλά, τι τα θέλουμε, τι τα γυρεύομε, ας πρόσεχαν οι Χαλανδραίοι όταν εξέλεγαν για Δημοτική τους Αρχή, την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.    
Ωστόσο, έχουμε και άλλη καταγγελία από το Χαλάνδρι.
Μας καταγγέλλεται, ότι ο Δήμαρχος Χαλανδρίου έβρισε σκαιότατα υπαλλήλους του Συλλόγου εργαζομένων του Δήμου, όταν εκείνοι του έκαναν παράπονα, γιατί πλένονταν σε πλυντήρια παιδικών σταθμών τα ρούχα “προσφύγων-μεταναστών”.
Χρωστάει κάποια απάντηση ο κ. Ρούσος;

Θεομπαίχτες πολιτικοί

Στις 30 Νοεμβρίου η Πάτρα τίμησε τον Πολιούχο Άγιο της, Ανδρέα.
Έτσι, μας καταγγείλανε, ότι φέτος απουσίαζε από τον μεγαλοπρεπή Ναό των Πατρών, όλο το πολιτικό σκυλολόι της εγκάθετης νομενκλατούρας της Πατρίδος μας.
Έλαμψαν, δηλαδή, διά τους απουσίας τους, γιατί βεβαίως-βεβαίως δεν είναι περίοδος εκλογών.
Παρ΄ ότι όμως αυτοί οι θεομπαίχτες πολιτικοί ξέχασαν τον Άγιο, εν τούτοις ο Άγιος πρέπει να το ευχαριστήθηκε, γιατί ο Ναός του κατακλίσθηκε από τους πραγματικούς Πιστούς του!!

Σπίτια σε λαθρομετανάστες



Στο Δήμο Νεάπολης – Συκεών, ΜΚΟ έρχονται σε επαφή με ιδιοκτήτες ανοίκιαστων διαμερισμάτων για την μακροπρόθεσμη ενοικίασή τους σε “πρόσφυγες - μετανάστες”. Οι συμβάσεις είναι για δυο με τρία χρόνια και το αντίτιμο αυτής της μίσθωσης προκαταβάλλεται. Την ίδια καταγγελία είχαμε για ανοίκιαστα διαμερίσματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Θα θέλαμε να γνωρίζουμε εάν αυτά τα χρήματα δίνονται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ ή από την ΕΕ!!
Γιατί, η όλη κατάσταση είναι πάρα πολύ ύποπτη, και πιστεύουμε ότι τα ενοίκια καλύπτονται από τον αισχρώς φορολογούμενο Έλληνα πολίτη. Γιατί, βλέπετε είμαστε η χώρα της αλληλεγγύης. Για τους Έλληνες άστεγους βρε αλήτες, νοιάζεται κανείς;

Επιχειρηματίες και πράκτορες



Μεγαλοεπιχειρηματίας, αρχιπράκτορας των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, τον τελευταίο καιρό προσπαθεί έντονα να πληροφορηθεί, τι ακριβώς αποθέματα καυσίμων διαθέτει ο ελληνικός Στρατός. Όπως επίσης, τι αποθέματα κηροζίνης έχει η πολεμική αεροπορία. Προς τούτο, προσπαθεί να προσεγγίσει πρόσωπα που γνωρίζουν περί αυτών των θεμάτων.
Ο Πανούλης ο Παμμέγιστος, γνωρίζει ποιο είναι αυτό το πρόσωπο;
Τον έχει ενημερώσει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ή ασχολείται μόνο αυτή η Υπηρεσία με ρουφιανοκαταστάσεις;
Επίσης, γνωρίζει ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, ότι μετά την κηδεία στενού οικογενειακού προσώπου επιχειρηματία, πριν από λίγο καιρό, είχαμε συνεύρεση του επιχειρηματία με ολόκληρη την τούρκικη μαφία, που μετακινήθηκαν με πανάκριβα αυτοκίνητα; Ποια ακριβώς σχέση έχει ο επιχειρηματίας με την τούρκικη μαφία και τι ακριβώς δουλειές κανόνισαν;
Γιατί, μας κατήγγειλαν ότι κάποιοι εξ αυτών συμμετείχαν στο σκάνδαλο Σουσουρλούκ. Αληθεύουν όλα τα παραπάνω κε Υπουργέ;
(σημ.: στις 3 Νοεμβρίου 1996 στην περιοχή Σουσουρλούκ, μία θωρακισμένη Μερσεντές, που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, καρφώθηκε σ' ένα φορτηγό. Στα συντρίμμια βρέθηκαν εξοπλισμός υποκλοπών και μυστικών επιχειρήσεων, όπλα, ναρκωτικά, χρήματα και αποκαλυπτικά έγγραφα. Το σκάνδαλο ήταν οι επιβάτες. Οδηγός ήταν ο Χουσεΐν Κοτσαντάγκ υποδιευθυντής Ασφαλείας στην Κωνσταντινούπολη και πρώην διευθυντής ειδικών επιχειρήσεων στις κουρδικές επαρχίες. Νεκρός, όπως και η ερωμένη του αεροσυνοδός Γκόντσα Ους. Νεκρός ήταν και ένας τρίτος επιβάτης. Το όνομά του δεν ήταν γνωστό, αλλά σύντομα αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για τον καταζητούμενο Αμπντουλάχ Τσατλί, στέλεχος των Γκρίζων Λύκων).

Το “αρχοντικό” Δημόσιο και ο ταλαίπωρος πολίτης

Ο κάθε φορολογούμενος πολίτης, όταν έρχεται σε αντιπαράθεση με τις οφειλές του προς την Εφορία, μπορούσε να καταθέσει πρωτοκολλημένη αίτηση με το αίτημα – διαφωνία του και να περιμένει σε εύγλωττο χρονικό διάστημα απάντηση από τον δημόσιο φορέα. Σε αντίθετη περίπτωση κατέθετε αίτηση αποζημίωσης λόγω παρέλευσης του χρόνου απάντησης.
Αλλά όπως μας ενημέρωσε καταγγέλλων πολίτης, η διαδικασία αυτή καταργήθηκε και για να βρει το δίκιο του ο πολίτης, θα πρέπει να κάνει αγωγή κατά του δημόσιου φορέα με τον οποίο έχει την διένεξη – διαφορά. Η απάντηση δε που έλαβε από αρμόδιο υπάλληλο, ήταν ότι αυτή η κατάργηση έγινε για λόγους οικονομίας του Δημοσίου.
Όπως αντιλαμβάνεσθε όλοι, τα έξοδα μιας αγωγής στις ημέρες μας είναι δυσβάσταχτα και ως εκ τούτου ενεργούν αποτρεπτικά για τον κάθε πολίτη.
Σκαλίζοντας περαιτέρω το θέμα, βρήκαμε ότι η “φιλολαϊκή” κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου,  με το Νόμο 4210/2013 άρθρο 25, κατήργησε τη διεκδίκηση αποζημίωσης του πολίτη από το Δημόσιο.

Το Δημόσιο των εκβιαστών

Το άλλο νομίζω το γνωρίζετε!!
Αν δεν πληρωθεί μια δόση του ΕΝΦΙΑ- που θα καταργούσε ο Αλέξης – ή μια δόση φόρου εισοδήματος, τότε από το υπουργείο Οικονομικών βομβαρδίζεται ο πολίτης με τηλέφωνα, προκειμένου να πάει να πληρώσει εντός 15 ημερών…
Αλλιώς τι;;; Θα του πάρουν το κεφάλι του πολίτη;;; Δεν γνωρίζουν το: Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος!!
Άντε στα τσακίδια τελικά…



Ποιος είναι τελικά ο πρώην Πρωθυπουργός που έχει “ρίξει” στη θάλασσα πέντε (5) πλοία και ναυπηγεί άλλα δυο (2), ευρισκόμενα στο λιμάνι του Αμβούργου για να επανδρωθούν με τα αρτιότερα μηχανήματα πλοήγησης της Siemens;


Ρητορικό: Ποιος είναι ο πολιτικός αρχηγός κόμματος “πεταλούδας” ο οποίος “απέδρασε” από τις φυλακές ασφαλείας του Αλκατράζ και ακολούθως, αφού συνελήφθη οδηγούμενος στις διαβόητες φυλακές Σινγκ – Σινγκ, κατάφερε εκ νέου να δραπετεύσει και έκτοτε καταζητείται;
Πραγματικό: Ο οποίος “δραπέτης” είναι αντι- κομμουνιστής, αλλά το παίζει και λίγο κομμουνιστής. Ο οποίος ήταν βασιλικός, αλλά το έπαιξε και αντι-βασιλικός. Ήταν δεξιός, αλλά το παίζει και αντι-δεξιός, ήταν Μνημονιακός και το παίζει τώρα αντι-μνημονιακός. Ήταν Χριστοδουλικός, αλλά ήταν και Πατριαρχικός…
Δηλαδή, ένας πολιτικός αρχηγός που ειδικεύεται στις πιρουέτες και τις κολοτούμπες…
Ποιος είναι τελικά, βρε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]