Το ένα πλήγμα μετά το άλλο δέχεται η Samsung

Η περιπέτεια των εκρήξεων για την Samsung δεν σταματά. Αυτή τη φορά δεν αναφερόμαστε στο Samsung Galaxy Note 7, ούτε στα πλυντήρια που απέσυρε την προηγούμενη εβδομάδα για λόγους ασφαλείας,  αλλά σε ένα άλλο μοντέλο, που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή smartphones της.
Πρόκειται για το Samsung Galaxy J5, ένα οικονομικό smartphone που της έχει δώσει αρκετά μεγάλο μερίδιο αγοράς.
Όπως αναφέρουν Associated Press και CNET, το Samsung Galaxy J5 εξερράγη στην Γαλλία. Η κάτοχός του, Lamya Bouyirdane δηλώνει πως αντιλήφθηκε ότι το κινητό της είχε ανεβάσει θερμοκρασία και το πήρε από τον 4χρονο γιο της. Στη συνέχεια άρχισε να βγάζει καπνούς. Η ίδια το πέταξε στο πάτωμα, όπου και έπιασε φωτιά.
Η κάτοχος του καμένου Samsung Galaxy J5 δήλωσε ότι σκοπεύει να κάνει μήνυση στη Samsung καθώς ο γιος της κρατούσε το κινητό δευτερόλεπτα πριν από την έκρηξη. Η Samsung μιλώντας στο CNET δηλώνει πως δεν μπορεί να σχολιάσει το περιστατικό αν δεν εξετάσει τη συσκευή και επισημαίνει ότι η ασφάλεια των χρηστών είναι η προτεραιότητά της.
«We are unable to comment on this specific incident until we obtain and thoroughly examine the device. Customer safety remains our highest priority and we want to work with any customer who has experienced an issue with a Samsung product in order to investigate the matter and support them. The issues with the Galaxy Note7 are isolated to only that model».
πηγη fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]