Χωρίς διαφημίσεις αύριο…το mega

Χωρίς διαφημίσεις αύριο…

24ωρη απεργία από της 6 το πρωί της Τρίτης έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης κήρυξαν στο Mega τα σωματεία των διοικητικών και τεχνικών υπαλλήλων, ενώ ισχύει πάντα το...
μπλακ άουτ στην εημέρωση.

Αυτό δεν σημαίνει πως αύριο θα πέσει «μαύρο» στον σταθμό, αλλά ότι θα παίζουν κανονικά όλες οι επαναλήψεις στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, χωρίς να προβάλλονται διαφημίσεις. Διαφημίσεις, οι οποίες έχουν φέρει περίπου 30 εκατ ευρώ στους παγωμένους από τις τράπεζες λογαριασμούς του καναλιού.

Η ανακοίνωση:

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Π.Η.Ε.Α. & της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. λόγω της μη καταβολής των αποδοχών των συναδέλφων Διοικητικών Yπαλλήλων & Τεχνικών, που αντιστοιχούν στις αποδοχές των μηνών Μαΐου, Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2016 αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από ώρα 06.00 π.μ. της Τρίτης 22/11/2016 έως ώρα 06.00 π.μ. της Τετάρτης 23/11/2016.

ΖΗΤΑΜΕ

Την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων αποδοχών των εργαζομένων στο σταθμό. Την άμεση ενημέρωση των εργαζομένων από τους μετόχους επί των προβλημάτων που αφορούν στην λειτουργία και το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Η.Ε.Α. & Ε.Τ.Ι.Τ.Α...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]