Green And Clean Hotels ..και καλοτάξιδη περιήγηση!!

Μια Ριζική καινοτομία σε νέα τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά ενημερωτικών υπηρεσιών υποστήριξης του πράσινου & καθαρού περιβάλλοντος, για την διαφορετικότητα της ‘‘διαχρονικής αξίας στον τρόπο Φιλοξενίας’’ 

Θα αποτελεί ένα Πρακτικό Εργαλείο για την  διαχείριση Προβλημάτων Υγειονομικού και Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος στους εσωτερικούς χώρους, αλλά και ένα Πρακτικό οδηγό ενός στοχευόμενου κοινού- επισκέπτη ταξιδευτή – με ευαισθησίες για την φιλοξενία του και ενδιαφέρεται για τουριστικά καταλύματα , με δωμάτια ‘’φιλικού περιβάλλον’’ – Allergy – free .κ.λπ., ώστε να του  προσφέρουν μια ποιο άνετη διαμονή, για μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας.

Στόχος μας είναι η προβολή των χώρων φιλοξενίας, χωρίς να λαμβάνουμε αμοιβές ή/και προμήθειες από τις πωλήσεις τους ως  ‘’ Στοχευμένη Διαφήμιση»  με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Οι νέες διαδικαστικές εφαρμογές στηρίζονται  για την επίτευξή τους από το πρόγραμμα Reciprocity = (.Αμοιβαιότητα + . Ανταποδοτικότητα) …. χτίζοντας γέφυρες με πελάτες και συνεργάτες.!!

Στο Green And Clean Hotels  θα προβάλλονται χώροι φιλοξενίας (π.χ. ξενοδοχεία) που έχουν ενσωματώσει  την Αναβάθμιση της ποιότητα τους ύπνου , μετά την ισχύουσα νομοθεσία, όπως έχει θεσπιστεί  στο ΦΕΚ 10 2015 Αριθμ. 216 του Άρθρου 7, Παράρτημα   άρθρο για «Τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές και βαθμολογούμενα κριτήρια για την κατάταξη των ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστέρων», αλλά και μεθόδους λειτουργίας προσανατολισμένες προς την προστασία του περιβάλλοντος, όπως  δωμάτια με ‘’φιλικό περιβάλλον’’ – Allergy – free , εφαρμόζοντας αρχές περιβαλλοντικής διαχείρισης ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. 

Όλο και περισσότερα καταλύματα στην Ελλάδα – αν και καθυστερημένα- κάνουν στροφή στον  τουρισμό ‘’φιλικό προς περιβάλλον’’. Ως ομάδα στο Green And Clean Hotels  θα δίνουμε τη δυνατότητα στον σε όλους τους φορείς του τουρισμού, τουριστικά καταλύματα, τουριστικά μέσα μεταφοράς, ώστε να έχουν μια πληρέστερη ενημέρωση σε θέματα Περιβαλλοντολογικού  και Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, για τους εσωτερικούς χώρους .

Και όλα αυτά εύκολα και απλά έτσι ώστε να παρέχουμε την δυνατότητα στο …να είναι όλοι κερδισμένοι.!!!

  ‘‘Ο σεβασμός στις ανάγκες του επισκέπτη, μαζί με την παροχή ενσωματωμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους τομείς της εσωτερικής περιβαλλοντικής διαχείρισης, είναι απαραίτητα στοιχεία περιβαλλοντικού πολιτισμού για κάθε είδους ξενοδοχειακής μονάδας, από τις μεγαλύτερες αλυσίδες μέχρι τις οικογενειακές επιχειρήσεις.’’

 Η σημασία της Αναγκαιότητας του Green And Clean Hotels.         

Είναι γεγονός ότι ως ομάδα στο Green And Clean Hotels  ,  για το σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον και τη Νέα βιομηχανική  επανάσταση στο χώρο των Bio-εφαρμογών καθαρισμού, με απορρύπανση, αναζωογόνηση, εξυγίανση και απολύμανση, παρέχουμε την πληρέστερη ενημέρωση. Μέσα από την διαφορετικότητα θα συνεχίσουμε ως ενημερωτική υπηρεσία υποστήριξης του πράσινου & καθαρού περιβάλλοντος, να βοηθάμε σημαντικά στην αναβάθμιση του τρόπου διαχείρισης προβλημάτων, Υγειονομικού και Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος, στους εσωτερικούς χώρους και στον κλάδο του τουρισμού.

Είμαστε πάντα λίγο ποιο μπροστά γιατί…

    … έχουμε την εμπειρία προσαρμόζοντας ενημερωτική για τις πλήρως αναπτυγμένες τεχνολογικά εφαρμογές της λειτουργικότητας, με την Βεβαιωμένη επαγγελματική κατάρτιση. Η υλοποίηση των πολυάριθμων συνεργασιών, μας δίνει το πλεονέκτημα της επιλογής του κατάλληλου πεδίου δράσης, με τα πιο υψηλά Standard ποιότητας και αξιοπιστίας και τα  πλεονεκτήματα μιας πλήρους και ολοκληρωμένης υποστήριξης, για τις ποιοτικά προσαρμοσμένες Bio-εφαρμογές των ειδικευμένων μεθόδων, στις ιδιαίτερες ανάγκες για κάθε χώρο ξεχωριστά.   

  Μπορούμε γιατί…          

…αξιοποιώντας ως μοχλό ανάπτυξης την χρήση των σωστών ‘‘εργαλείων’’ στην εφαρμοσμένη στρατηγική, συμπορευόμαστε με τις τεχνολογικές εξελίξεις. Στηριζόμενοι στη συνεχώς αυξανόμενη τεχνογνωσία μας, ως τα θεμέλια σε μια καινοτόμο υποδομή ανάπτυξης, ολοκληρωμένων λύσεων στην διαχείριση προβλημάτων, Υγειονομικού και Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος στους εσωτερικούς χώρους και στον κλάδο του τουρισμού.

Έτσι και ο κλάδος του τουρισμού θα μπορεί να παρέχει Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες του, πετυχαίνοντας ένα διαρκές επιδιωκόμενο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.  Διατηρώντας δε την ουσιαστική επαφή με το χώρο των νέων τεχνολογιών διαχείρισης της γνώσης στην καινοτομία , του δίνεται η δυνατότητα να εκμεταλλεύεται στο έπακρον αυτές τις δυνατότητές ανάπτυξης, με ‘’θετικό πρόσημο ’’ στην υπέρβαση των απαιτήσεων, για να μπορεί να ανταπεξέλθει στον σημερινό ανταγωνισμό.

  Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας γιατί…

…διαθέτουμε τις τεκμηριωμένες προτάσεις και δίνουμε τις λύσεις. Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο τμήματα των εξειδικευμένων συνεργατών (Cleaning Advisors) έχουν τη γνώση του τεχνολογικού περιβάλλοντος, με έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση γύρω από τις εξελίξεις, ώστε να εγγυάται την αρίστη επαγγελματική συνεργασία και στον κλάδο του τουρισμού.

Το σύνολο των γνώσεών και των εμπειριών μας είναι στη διάθεσή σας.

Μελετώντας το περιεχόμενο θα διαπιστώσετε την σημασία της Αναγκαιότητας του Green And Clean Hotels  στην αναβάθμιση του τρόπου διαχείρισης προβλημάτων, Υγειονομικού και Περιβαλλοντολογικού  Ενδιαφέροντος,  στους εσωτερικούς χώρους και στον κλάδο του  τουρισμού.  

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και σας ευχόμαστε καλοτάξιδη περιήγηση.

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]