Αρτα -K.Mητσοτάκης:Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή ..χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα δώσει ..αισιοδοξία

Περιοδεία στην Ηπειρο πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο πρόεδρος της ΝΔ ,Κυριάκος Μητσοοτάκης .
Κατά τον χαιρετισμό του σε εκδήλωση εγκαινίων των γραφείων της ΝΟΔΕ στην Αρτα , ο κ.Μητσοτάκης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ /ΑΝΕΛ ,σημειώνοντας πως η χώρα βρίσκεται σε μια κρίσιμη  συγκυρία ,υπογραμμίζοντας πως όσο γρηγορότερα  έχουμε εκλογές τόσο το καλύτερο .
Η χώρα έχει ανάγκη απο πολιτική αλλαγή και χρειάζεται μία κυβέρνηση που θα κάνει και την πολιτική υπέρβαση ,θα ανοίξει δρόμους αναπτυξιακούς ,που θα πει αλήθειες στο λαό και θα δώσει στους πολίτες αισιοδοξία .
Ο κ.Μητσοτάκης στη σύντομη περιοδεία του στην Ηπειρο συνοδεύεται απο τον βουλυετή Ηρακλείου κ.Λευτέρη Αυγενάκη ,ενώ στην Αρτα   πέρα απο το πλήθος κόσμου ,τον υποδέχθηκαν πρώην και νυν βουλευτές απο την Ηπειρο μαζί με στελέχη και φίλους του κόμματος .
Ο κ. Μητσοτάκης    απο λεπτό σε λεπτό θα μιλήσει  σε πολιτική συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Du Lαc ,ενώ αύριο το πρωί θα   έχει συναντήσεις με τον μητροπολίτη Ιωαννίνων ,τον περιφερειάρχη Ηπείρου ,κ.Αλ.Καχριμάνη ,με  στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και αναμένεται να περπατήσει και  σε κεντρικούς δρόμους της πόλης .

[φωτογραφίες Ν.Σκανδάλη]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]