[Κόσμος]Δεν ήταν η μικρή Μαντλίν η άστεγη της Ρώμης


Δεν ήταν τελικά η μικρή Μαντλίν Μακάν η άστεγη κοπέλα της Ρώμης που θεωρήθηκε ότι της έμοιαζε πολύ κινητοποιώντας έτσι πολίτες, τα μέσα ενημέρωσης αλλά ακόμη και την αστυνομία.


Πάντως η κοπέλα ήταν επίσης εξαφανισμένη. Κατάγεται από τη Σουηδία και τα ίχνη της χάθηκαν στην Ιταλία τον περασμένο Μάιο.

Ο πατέρας της αναγνώρισε την φωτογραφία που κυκλοφόρησε σε κοινωνικά δίκτυα και ΜΜΕ ανά τον κόσμο. Πρόκειται για την 21χρονη Έμπλα Γιαουχογιάρβι, που πάσχει από το σύνδρομο Άσπεργκερ.

«Είναι η κόρη μου…» είπε ο πατέρας της Τάβο Γιαουχογιάρβι, προσθέτοντας ότι η νεαρή έφυγε από τη Σουηδία πριν από μερικούς μήνες για να σπουδάσει ιταλικά στη Ρώμη.

«Προσπάθησα να τη βρω μέσω της σουηδικής αστυνομίας αλλά δεν έγινε τίποτα. Θέλω να επιστρέψει στο σπίτι» δήλωσε ο πατέρας της 21χρονης.

Η αστυνομία της Ιταλίας είχε προσπαθήσει να αναγνωρίσει το κορίτσι που δεν έχει διαβατήριο, ταυτότητα ή κάποιο άλλο στοιχείο με το όνομά της σε αυτό.

Οι ντόπιοι ανέφεραν πως απαντά στο όνομα «Μαρία», αλλά η αστυνομία δηλώνει πως τους έχει δώσει διαφορετικά ονόματα.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του πατέρα της, ο οποίος την αναγνώρισε βλέποντας τις φωτογραφίες της στις εφημερίδες και στη τηλεόραση, η κοπέλα λέγεται Έμπλα Γιαουρογιάρβι και υποφέρει από το σύνδρομο του `Ασμπεργκερ, το οποίο ανήκει στις διαταραχές του αυτιστικού φάσματος.

Ο πατέρας της Έμπλα πρόκειται να ταξιδέψει σύντομα στην Ιταλία για να μπορέσει να επιστρέψει με την κόρη του στην Στοκχόλμη.
offsite.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]