Μήνυση σε βάρος του δικηγόρου Ανδ.Αθανασόπουλου απο τον πρώην διευθυντή της Γαλακτομικής [βίντεο]

Λίγο μετά τις 15.00 ολοκληρώθηκε η σημερινή ακροαματική διαδικασία  στη δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη .Tρεις οι μάρτυρες που κατέθεσαν σήμερα ,ένας καθηγητής  ,ο φύλακας και ένας τυροκόμος που δίδασκε στα εργαστήρια της Γαλακτοκομικής  Σχολής .
Κατά την έναρξη της διαδικασίας η Εισαγγελέας προσκόμισε ένα έγγραφο  απο το βιβλίο συμβάντων της Γαλακτομικής προκειμένου να συμπεριληφθεί στη διαδικασία .
Το συγκεκριμένο έγγραφο   εστάλη απο το δικηγόρο του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ κ. Α.Αθανασόπουλο, στον εισαγγελέα Πρωτοδικών που άσκησε την ποινική δίωξη και σε αυτό αναφέρονταν διάφορες παραβατικές συμπεριφορές που είχαν λάβει χώρα κατά την τριετία 2012-2015/
Σε δηλώσεις του  στα τοπικά ΜΜΕ ο κ.Κούγιας ,δήλωσε χαρακτηριστικά πως αυτά που κάνει ο κ.Αθανασόπουλος στην υπόθεση αυτή είναι πέραν της οποιαδήποτε νομικής και δικαστικής λογικής .
"Σήμερα ο κ.Αθανασόπουλος ,σύμφωνα με την κρίση του εντολέως μου μεθόδευσε ένα δικόγραφο το οποίο δεν έχει την υπογραφή ουδενός ,είναι ένα απλό χαρτί και με το οποίο επιλέγοντας μόνο οτιδήποτε αφορούσε τους Κρητικούς μέσα στη Σχολή και αποσιωπώντας προς το δικαστήριο πως τέτοιες συμπεριφορές σαν των Κρητικών υπήρχαν καθημερινά επι χρόνια και απο τους υπόλοιπους σπουδαστές της σχολής ,είχε  σκοπό να παραπλανήσει το δικαστήριο και να επιβαρύνει τη θέση του ,σύμφωνα με την κρίση του εντολέως μου,  και για αυτό το λόγο μηνύθηκε για απιστία απο τον πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής "σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ.Α.Κούγιας για να  υπογραμμίσει στη συνέχεια πως "Το σημαντικό  που προέκυψε σήμερα  κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας είναι πως όλο το προσωπικό ,όχι μόνο το διδακτικό ,χωρίς να υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο και  με πρωτοβουλία του πρώην διευθυντή της Γαλακτομικής Σχολής ,ένα χρόνο πριν την εξαφάνιση του Βαγγέλη άρχισε να ερευνά  αν συνέβαινε το παραμικρό ,όπως τους είχε ζητηθεί απο τον πρώην διευθυντή μετά  απο κάποιες πληροφορίες που είχαν πέσει στην αντίληψή του .
Παρά τις προσπάθειες όλων δεν προέκυψε το παραμικρό .
Κανένας καθηγητής δεν άκουσε τίποτα ,κανένας μαθητής δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα ,δεν υπήρξε καταγγελία απο τον Σύλλογο των μαθητών ,κανένας απο το προσωπικό φυλάξεως δεν  είδε τίποτα "κατέληξε  ο κ.Κούγιας .
Στην  αδιάκοπη  παρέα που έκανε ο Βαγγέλης με τους  Κρητικούς  αναφέρθηκε στην κατάθεσή του ο τυροκόμος που δίδασκε στα εργαστήρια της Σχολής ,υπογραμμίζοντας παράλληλα πως δεν είχε δει στον αείμνηστο Βαγγέλη κάποιο σωματικής βίας  ,ούτε είχε μάθει κάτι πριν εξαφανιστεί .
Νωρίτερα ο φύλακας της Σχολής είχε επισημάνει στην κατάθεσή του ότι ακόμη και μετά την αποφοίτηση της προηγούμενης χρονιάς ,ο Βαγγέλης εξακολουθούσε να κάνει παρέα μόνο με τους Κρητικούς .
Η δίκη διακόπηκε για τις 22 Νοεμβρίου στις 09.00 το πρωί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]