Ιωάννινα:Το ζεστό καλωσόρισμα του Περιφερειάρχη και το δώρο του στον Κυριάκο Μητσοτάκη [βίντεο-φωτο]

Ο  πρόεδρος της ΝΔ μετά την επίσκεψή του στη μητρόπολη  Ιωαννίνων  ,συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη και με δημάρχους της Ηπείρου .
Ο κ.Αλέξανδρος Καχριμάνης αφού  καλωσόρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη,  με αφορμή το έτος "Ελλάδα-Ρωσία" του δώρισε  ένα βιβλίο,έκδοση της Περιφέρειας Ηπείρου , για τον Ελληνιμό της Ρωσίας  και στη συνέχεια ακολούθησε εκτενής ενημέρωσή του  για τα έργα υποδομών στην Ηπειρο και τις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για τη θερμή υποδοχή και την ουσιαστική ενημέρωση για διάφορα  ζητήματα του τόπου ,συνεχάρη στη συνέχεια  την Περιφέρεια Ηπείρου υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά:"Καταφέρατε να πετύχετε ένα αξιοζήλευτο επίπεδο συνεργασίας μεταξύ του πρώτου και δεύτερου βαθμού αυτοδιοίκησης ,αφήνοντας στην άκρη τις όποιες διαφορές ,με μοναδικό στόχο το καλό του τόπου ".

Ο περιφερειάρχης Ηπείρου απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη του επισήμανε πως  το  70% των Ελλήνων συμφωνούν σε όλα.
 "Η ΝΔ  έχει την ευκαιρία να κάνει  την" Εθνική Ελλάδος ",να ανοίξει  το κόμμα και να δεχθεί  όλον αυτόν τον κόσμο " σημείωσε ο κ.Καχριμάνης για να λάβει τη συνέχεια απο τον Κυριάκο Μητσοτάκη  τη διαβεβαίωση ,πως αυτή  η "Εθνική Ελλάδος" είναι  η δική του βούληση ,κάνοντας λόγο για το άνοιγμα που κάνει το κόμμα της ΝΔ σε νέα πρόσωπα σε νέες ιδέες ,σε νέα ρεύματα ,κάτι που θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, έτσι ώστε η επόμενη κυβέρνηση ,όποτε και αν αυτή έρθει --ευχόμενος να έρθει  πολύ νωρίτερα - να μπορέσει να εκφράσει αυτή τη σιωπηρή κοινωνική πλειοψηφία, η οποία υπάρχει και απαιτεί κάτι καλύτερο και ποιοτικότερο απο  την άσκηση πολιτικής.
Ο πρόεδρος της ΝΔ  εξέφρασε την μεγάλη του αγάπη για την Ηπειρο και έδωσε υπόσχεση πως θα είναι "παρών"στα προβλήματα της περιοχής .



Ακολούθησε βόλτα σε κεντρικούς δρόμους των Ιωαννίνων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι ιδιαίτερα οικείος με όλους όσοι ήθελαν να τον πλησιάσουν προκειμένου  να του εκφράσουν τη συμπάθειά τους και να τον   καλωσορίσουν στην Ηπειρο .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]