[Ελλάδα]Πέταξαν τα ναρκωτικά απο το παράθυρο του αυτοκινήτου τους

Συνελήφθησαν δυο άτομα σε περιοχή της Καστοριάς γιατί κατείχαν και μετέφεραν πάνω από 22 κιλά ακατέργαστη κάνναβη

Συνελήφθησαν χθες (18-11-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, δυο (2) ημεδαποί, ένας 31χρονος άνδρας και μια 20χρονη γυναίκα, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για το αδίκημα της απείθειας, κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους ανωτέρω χθες το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο με οδηγό τον 31χρονο και συνοδηγό την 20χρονη. Σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στο όχημά τους ο 31χρονος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάθμευσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και κατά την καταδίωξή του απέρριψε από το εσωτερικό του οχήματος -3- σάκους.

Κατόπιν συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης ανωτέρω όχημα ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς σε κοντινή απόσταση, όπου και συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι. Όπως προέκυψε από την έρευνα, μετέφεραν τους ανωτέρω ριφθέντες -3- σάκους, που περιείχαν -21- αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -22- κιλών και -340- γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

-22- κιλά και -340- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
-1- Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο,
-3- κινητά τηλέφωνα και
-4- τέσσερις κάρτες SIM.
Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με την κακουργηματική σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]