Ο καιρός το Νοέμβριο

Μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει ο καιρός φέτος μέσα στο Νοέμβριο σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία μας εδώ στο Greek-Weather.Org. Μάλιστα η γνωστή ιστοσελίδα υπογραμμίζει πως ο φετινός Νοέμβριος θα είναι ένας από τους πιο ψυχρούς, βροχερούς ίσως και χιονισμένους των τελευταίων ετών, με μεγάλη όμως επιφύλαξη.

Ας δούμε λοιπόν τι προβλέπεται για τα χρονικά διαστήματα 1-10,10-20 και 20-30 Νοεμβρίου...

1-10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Με γενικά καλό καιρό ως προς τις καιρικές συνθήκες αλλά με κρύο ιδιαίτερα στην βόρεια, ανατολική και κεντρική Ελλάδα θα μπουν οι πρώτες 4-5 μέρες του μήνα. Από τις 5-6 ως και τις 9-10 του μήνα, αναμένεται επιδείνωση του καιρού αρχικά με βροχές με την θερμοκρασία να παρουσιάζει μικρή πρόσκαιρη άνοδο.

11-20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Βάση των τελευταίων προγνωστικών στοιχείων, σε αυτή τη χρονική περίοδο θα πρέπει να σημειωθεί ψυχρή εισβολή σε όλη τη χώρα, με θυελλώδεις βοριάδες, καταιγίδες και χιονοπτώσεις σε ιδιαίτερα χαμηλά υψόμετρα της βόρειας ίσως και κεντρικής Ελλάδας.

21-30 NOEΜΒΡΙΟΥ: Αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας με βροχές κυρίως στην δυτική και βόρεια χώρα ωστόσο προς τα τέλη του Νοέμβρη φαίνεται ψυχρή εισβολή με καταιγίδες και χιόνια σε ιδιαίτερα χαμηλά και πάλι υψόμετρα της βόρειας, κεντρικής και ανατολικής χώρας.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]