Ιωάννινα:Η ...Barcelona ..στον προσφυγικό καταυλισμό του Κατσικά !

Διαφορετικό ήταν το σημερινό πρωινό για τους πρόσφυγες στον καταλισμό του Κατσικά στα Ιωάννινα.
Λίγο μετά τις 09.00  θρύλοι του ποδοσφαίρου από την ομάδα σύμβολο της Barcelona  κατέφθασαν χαρίζοντας χαρά και χαμόγελα στους πρόσφυγες και στα μικρά παιδιά  ,που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί τους  !
Υπενθυμίζεται ,πως σήμερα το απόγευμα  η Μπαρτσελόνα και ο ΠΑΣ Γιάννινα,  ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ευαισθητοποιήσουν τη διεθνή κοινότητα απέναντι στο δράμα που βιώνουν οι πρόσφυγες, καθώς τα Ιωάννινα  αποτελούν τον πρώτο σταθμό μιας μεγάλης εκστρατείας αλληλεγγύης.
Θρύλοι του ποδοσφαίρου από την ομάδα σύμβολο της Καταλονίας και βετεράνοι από τον θρυλικό Άγιαξ της Ηπείρου, εκτός από τον μεταξύ τους ποδοσφαιρικό αγώνα, θα δώσουν την ευκαιρία σε περίπου 150 πρόσφυγες παιδιά και ενήλικες που ζούνε στα κέντρα της περιοχής, να συμμετάσχουν σε εργαστήρια ποδοσφαίρου.
Σήμερα το πρωί μέσα στον χώρο του καταυλισμού ο ανδρικός κυρίως προσφυγικός πληθυσμός και τα παιδιά  είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν  τις πάσες τους ...με τους θρυλικούς παίκτες της Barcelona ,ενώ το απόγευμα οι "Ζωσιμάδες" αναμένεται να πλημμυρίσουν  απο φίλους της ομάδας και όχι μόνο για   τον πολύ ιδιαίτερο φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα που θα διεξαχθεί ανάμεσα στο ΠΑΣ και την Barcelona .










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]