ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΗΠΕΙΡΟ : Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 4 Δεκέμβρη

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΗΠΕΙΡΟ    
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Οι αυτοδιοικητικές παρατάξεις «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στην ΗΠΕΙΡΟ» και «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στα ΓΙΑΝΝΕΝΑ» καλούν τα μέλη τους σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 4 Δεκέμβρη και ώρα 10:30 το πρωί στο κέντρο Λιθαρίτσια στα Ιωάννινα.
Βασικά θέματα της Γενικής μας Συνέλευσης θα είναι ο απολογισμός της δράσης μας όλο το προηγούμενο διάστημα και ο προγραμματισμός της δράσης μας για την νέα χρονιά που έρχεται. Φιλοσοφία μας είναι να εξετάζουμε τα διάφορα ζητήματα από την σκοπιά των συμφερόντων της εργατικής τάξης και των φτωχών μικρομεσαίων στρωμάτων.
Στην πρώτη γραμμή βέβαια στην συζήτησή μας θα βρίσκονται και οι πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας.
Μερικά από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι:
1) Η ληστεία του υδάτινου δυναμικού της περιοχής τόσο από τις μονάδες εμφιάλωσης όσο και από τα ιδιωτικά υδροηλεκτρικά σε όφελος μιας μικρής μειοψηφίας.
2) Η οικονομική διάλυση της περιοχής μας με το κλείσιμο της Μεταλλουργικής, το ξεπούλημα της Δωδώνης κ.τ.λ.
3) Το σχέδιο κερδοσκοπίας διάφορων επιχειρηματικών ομίλων για να βάλουν χέρι στο σύστημα διαχείρισης των απορριμμάτων. Στόχος της πάλης μας, που θα επεξεργαστεί η συνέλευση, είναι μια δημόσια διαχείριση τόσο του υδάτινου πλούτου της περιοχής όσο και των απορριμμάτων. Μια δημόσια διαχείριση με εξασφάλιση διαφάνειας και εργατικού ελέγχου.
4) Τα ζητήματα των εργασιακών σχέσεων στους θεσμούς του τοπικού κράτους, καθώς και γενικότερα η κατάσταση στο εργατικό και αγροτικό κίνημα στην περιοχή μας.
5) Τα σχέδια τοπικών παραγόντων για το ξεπούλημα ή και χάρισμα δημόσιας περιουσίας σε επιχειρηματικά συμφέροντα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]