19χρονη υποστηρίζει πως κυοφορεί τον Ιησού! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κυοφορώ τον Ιησού. Κανείς δεν πρόκειται να τον αρνηθεί γιατί είναι ο σωτήρας μου». Η δήλωση μιας 19χρονη Αμερικανίδα στο σόου Dr Phil έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ αλλά και μεγάλη κόντρα με τη μητέρα της που δηλώνει πως ότι η κόρη της είναι παραληρητική, παθολογική ψεύτρα που δεν είναι καν έγκυος!

Σύμφωνα με τους γονείς της κοπέλας η κόρη τους παλαιότερα έλεγε ότι πατέρας της είναι ο Εμινεμ και ότι ήταν διαγωνιζόμενη στο Αμέρικαν Αιντολ και πως δώρισε ένα νεφρό στον άρρωστο αδερφό της. «Την πρώτη φορά που την άκουσα να το λέει, έλεγε ότι ο Ιησούς Χριστός είναι στο στομάχι της. Την κοίταξα σαν να είχε χάσει το μυαλό της. Είχε πέσει σε παραληρηματική δίνη», τόνισε η μητέρα της 19χρονης.

Η Haley έχει στρογγυλεμένο στομάχι, έχει υποβληθεί σε αρκετά τεστ εγκυμοσύνης και γυναικολογικές εξετάσεις που βγει αρνητικές. «Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι ποιμένες στην εκκλησία δεν πιστεύουν ότι είμαι έγκυος, αλλά ξέρω ότι είναι ο Ιησούς. Ξέρω ότι η εγκυμοσύνη μου είναι αληθινή. Έχω πάρει τουλάχιστον 22 κιλά», ανταπαντά η 19χρονη και συνεχίζει με πάθος: «Ένα βράδυ που κοιμόμουν το μωράκι μου κλώτσησε το στομάχι μου και μπορούσα να αισθανθώ πως είναι εκεί, ακριβώς κάτω από τον αφαλό μου. Δεν με νοιάζει αν δεν με πιστεύει η οικογένειά μου. Δεν με νοιάζει τι λέει το τεστ ή οι γιατροί. Όταν γεννήσω το μωρό μου κανείς δεν θα τον αρνηθεί γιατί είναι ο σωτήρας μου».

Η κατάσταση στο σόου έφτασε σε δραματικό σημείο όταν η μητέρα άρχισε να εκλιπαρεί για βοήθεια από ψυχολόγο. «Δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω έτσι. Πρέπει να της φερόμαστε σαν να είναι πραγματικά έγκυος για να αποφευχθεί η σύγκρουση», τόνισε η μητέρα της Κρίστι η οποία σχεδόν καθημερινά έρχεται σε σύγκρουση με την κόρη της.

πηγη vimaorthodoksias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]