Kατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας!!!με απότομο τρόπο θα τελειώσει το... Ανοιξιάτικο διάλειμμα

με απότομο τρόπο θα τελειώσει το... Ανοιξιάτικο διάλειμμα
Με το θερμόμετρο να σκαρφαλώνει στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου, κάνει ποδαρικό ο Οκτώβριος. Το Ανοιξιάτικο αυτό προσωπείο που έχει φορέσει ο καιρός, ήδη από τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου, δίνει μια ευκαιρία σε όλους μας, να προετοιμαστούμε για το χειμώνα που έρχεται, καθώς οι καλές φθινοπωρινές ημέρες, είναι ότι πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε, ώστε να ολοκληρώσουμε όλες τις εξωτερικές εργασίες.

Μην αφήσετε λοιπόν να πάει χαμένη αυτή η ευκαιρία, καθώς πολύ σύντομα το φθινόπωρο θα μας δείξει και πάλι το κανονικό του πρόσωπο, ενώ παράλληλα τα... πρώτα σημάδια του ερχόμενου χειμώνα, θα κάνουν την εμφάνιση τους στη Βόρεια Ελλάδα. Μάλιστα, αυτό θα συμβεί με άκομψο τρόπο, καθώς αναμένεται απότομη αλλαγή του καιρού, προς τα μέσα της εβδομάδας, με κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας.

Τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία επιμένουν για θεαματική μεταβολή του καιρού, από την Τρίτη 05 Οκτωβρίου, με κατακόρυφη πτώση του υδραργύρου έως και 12 περίπου βαθμούς, βροχές, σποραδικές καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους και... τα πρώτα χιόνια στις βουνοκορφές της Βορείου Ελλάδος. Οι πρώτες αρνητικές θερμοκρασίες, θα καταγραφούν από την Πέμπτη και μετά, σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές!!!

Ποδαρικό με ζέστη μπορεί να κάνει ο Οκτώβριος, αλλά πολύ σύντομα θα επανέλθει στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Εξάλλου, οδεύουμε προς το χειμώνα και… όχι προς το καλοκαίρι. Οπότε φροντίστε να βρείτε τα μπουφάν, τα κασκόλ και τα γάντια σας, ενώ όσοι έχετε τζάκι, φροντίστε από τώρα να εφοδιαστείτε με ξύλα, γιατί από την Τετάρτη και μετά, το κρύο θα είναι τσουχτερό, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα.
πηγη xalazi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]