Ποδηλατόδρομος Πεδινής Ιωαννίνων "Στέφανος Σκοπούλης"

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΕΔΙΝΗΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ «ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΚΟΠΟΥΛΗΣ»

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πεδινής (ΠΣΠ) ενέκρινε, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας Aλίκης Σκοπούλη, συζύγου του εκλιπόντος Στέφανου Σ. Σκοπούλη, και αποφάσεως του Διοικητικού του Συμβουλίου (υπ’ αριθμ. 97/ 2-4-2016), τη δυνατότητα κατάθεσης οποιουδήποτε ποσού στον Αριθμό Τραπεζικού Λογαριασμού του ΠΣΠ από οποιονδήποτε καταθέτη με σκοπό την κατασκευή ποδηλατόδρομου Πεδινής-Ιωαννίνων που θα φέρει το όνομα «Στέφανος Σκοπούλης».
Πρόκειται για τον τραπεζικό λογαριασμό στην Alpha Bank με αριθμό 371002101 – 152485, στον οποίο κάθε καταθέτης θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, εκτός από το όνομά του, να αναγράφει ΚΑΙ τον σκοπό της κατάθεσης: «ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥ ΠΕΔΙΝΗΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΚΟΠΟΥΛΗΣ”» και να κρατά την απόδειξη κατάθεσης όπου θα αναγράφεται η αιτιολογία αυτή. Εάν κάποιος δεν επιθυμεί να φαίνεται το όνομά του στα δελτία τύπου μας, μετά το όνομά του να γράψει ένα ψευδώνυμο που να το γνωρίζει μόνο ο ίδιος. (π.χ. «ΨΕΥΔ»)
Για την υλοποίηση της απόφασης με πλήρη διαφάνεια, ο ΠΣΠ ανακοινώνει σήμερα τα ονόματα των μέχρι τώρα καταθετών, ανεξαρτήτως του ποσού της κατάθεσης του καθενός, ενώ η ανακοίνωση των ονομάτων θα ανανεώνεται τακτικά με ανάλογα δελτία τύπου.
Ο λογαριασμός παραμένει ανοιχτός. Η εξέλιξη θα κοινοποιείται με τακτικό δελτίο τύπου.
Οι μέχρι σήμερα καταθέτες είναι, με αλφαβητική σειρά, οι:
1) Αποστόλου Μαρία, 2) Γούλας Σωκράτης, 3) Δημητρίου Κώστας, 4) Δημολιάτης Ιωάννης, 5) Έξαρχου Ανθή, 6) Καλαμπόκη Βαίτσα, 7) Καλαμπόκη Χριστίνα, 8) Κιάφας Λάζαρος, 9) Κονιτσιώτης Πάρις, 10) Ντεκουμέ Θεοδώρα, 11) Ξαξίρης Δημήτριος, 12) Πάνος Παναγιώτης, 13) Σδράλαγκας Σταύρος, 14) Σκοπούλη Όλγα, 15) Χατζή Αφροδίτη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]