Κράτος δυνάστης:Απαγορεύουν να στήσεις επιχείρηση.

Γιατί άραγε να είμαστε το μόνο κράτος στον κόσμο που ηθελημένα βάζει φρένο σε οποιονδήποτε σκέφτεται να κάνει μια επένδυση στη χώρα;
Παρά τις διαχρονικές δεσμεύσεις όλων των κυβερνήσεων ότι θα πατάξουν τη γραφειοκρατία, αντίθετα κάνουν ότι μπορούν για να τη διατηρήσουν.
Σημερινό παράδειγμα . Ντόπιος επαγγελματίας θέλησε να προσθέσει στις δραστηριότητές του ένα ακόμη αντικείμενο συναφή με τα προηγούμενα που είχε.
Κάτι τέτοιο αποδείχθηκε αδύνατο καθώς έγινε μπαλάκι μεταξύ των υπηρεσιών με αποτέλεσμα να σταματήσει τη διαδικασία να επεκτείνει την επιχείρησή του.
Αλήθεια αυτά τα ''φωτεινά μυαλά '' στο υπουργείο οικονομικών δεν μπορούν να σκεφτούν πλέον ούτε τα αυτονόητα;
Με το να βάζεις συνεχώς εμπόδια στους επαγγελματίες , το μόνο που θα πετύχεις είναι να τους στείλεις και αυτούς σε Βουλγαρία ή Κύπρο,είτε στην ανεργία.
Βέβαια αυτοί που παίρνουν τις σχετικές αποφάσεις αμοίβονται πλουσιοπάροχα από τα λεφτά όλων μας και δεν έμαθαν ποτέ στη ζωή τους τι σημαίνει μεροκάματο, τι σημαίνει τιμολόγιο ή τι σημαίνει ελεύθερο επάγγελμα. Γι αυτούς βρέξει χιονίσει ο μισθός θα πέσει γι αυτό δεν μπορούν να καταλάβουν την καθημερινή αγωνία του επιχειρηματία να προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή τη δουλειά του.Μου αρέσει πάντως που οι οικονομικοί παράγοντες της κυβέρνησης σε κάθε ευκαιρία βγαίνουν στην τηλεόραση ανερυθρίαστα και λένε πως με μια υπογραφή ανοίγεις επιχείρηση.Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]