ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Συνάντηση Δημάρχου Αρταίων με την Πρόεδρο των Κτ.Υπ. για τις σχολικές υποδομές

Συνάντηση Δημάρχου Αρταίων με την Πρόεδρο των Κτ.Υπ. για τις σχολικές υποδομές
Ιδιαίτερη βαρύτητα στις σχολικές υποδομές δίνει η Δημοτική Αρχή Αρταίων, με την κατασκευή νέων κτιρίων για την διευκόλυνση των αναγκών σε όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης να τίθενται σε πρώτη προτεραιότητα. Για το
λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα, όπου είχε συνάντηση με την Πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. (ΚτΥπ) Ιωάννα Κοντούλη και στελέχη του οργανισμού.
Ο Δήμαρχος έθεσε το θέμα της παραχώρησης από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων λυόμενων αιθουσών για το Μουσικό Σχολείο Άρτας, για το οποίο υπάρχει εδώ και καιρό αίτημα, καθώς και για την ανέγερση νέου κτιρίου. Μάλιστα, για το εν λόγω θέμα, υπήρξε δέσμευση από τον ΟΣΚ για την εκπόνηση της σχετικής μελέτης, με τον Δήμο να αναλαμβάνει την εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας.
Επίσης, τονίστηκε ότι σε συνεργασία με τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων θα γίνουν οι μελέτες για την κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό Σχολείο Κωστακιών, νέων αιθουσών στο Δημοτικό Σχολείο Καμπής και για την βελτίωση και επέκταση των εγκαταστάσεων του Ειδικού Σχολείου στο Γλυκόριζο.
Τέλος, ο Δήμαρχος υπογράμμισε την ανάγκη να προχωρήσει το συντομότερο η κατασκευή 4 νέων Νηπιαγωγείων, βαρέως τύπου, σε Αγίους Αναργύρους, Καλαμιά, Γραμμενίτσα και Καμπή, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες σε όλο το εύρος του Δήμου Αρταίων.
«Βρισκόμαστε εδώ και καιρό σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, ώστε να προωθηθούν τα θέματα που αφορούν τις σχολικές υποδομές στο Δήμο Αρταίων. Είναι ευτυχές το γεγονός ότι οι διαδικασίες προχωρούν και υπάρχει κλίμα συνεργασίας και βοήθειας από τον ΟΣΚ. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές για τους μαθητές όλων των ηλικιών, ώστε μαζί με τους εκπαιδευτικούς να κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους» ανέφερε σχετικά με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]