Απάντηση σχετικά με την απόφαση 120/17-10-2016 της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας

Απάντηση σχετικά με την απόφαση 120/17-10-2016 της
Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, καθώς γίνεται προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, σας παραθέτουμε τα ακόλουθα:
Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευση Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας και με την υποστήριξη του Τμήματος Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας υλοποιούν ένα project σχετικό με την κυκλοφοριακή αγωγή και την οδική ασφάλεια για όλους τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και των Νηπιαγωγείων του Δήμου μας.
Με την υπ’ αριθμό 120/17-10-2016 απόφασή της, η Σχολική Επιτροπή αποφάσισε κατά πλειοψηφία την αγορά 2100 βιβλίων, έναντι του ποσού των 4.028,00 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) για όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας. Την προμήθεια θα αναλάβει ιδιώτης (όπως εξάλλου συμβαίνει και με κάθε άλλη προμήθεια στην οποία προβαίνουμε),  ο οποίος θα αναλάβει επιπλέον να πραγματοποιήσει δωρεάν 6 θεατρικές παραστάσεις και μια ανοιχτή εκδήλωση, τα οποία θα λειτουργήσουν ως επιστέγασμα της δράσης και θα συμβάλουν συμπληρωματικά στα όσα οι μικροί μαθητές μάθουν κατά τη διάρκειά της.
Αν θεωρείτε μεγάλο ατόπημα να δαπανήσουμε κάτι λιγότερο από 2 ευρώ για κάθε μαθητή μας προκειμένου να του χαρίσουμε ένα βιβλίο, το οποίο μάλιστα θα συνοδεύεται και από παρακολούθηση θεατρικής παράστασης, επιτρέψτε μου να έχω διαφορετική γνώμη. Στόχος της Σχολικής Επιτροπής είναι να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των σχολικών μας μονάδων για θέρμανση, επισκευές, γραφική ύλη, εξοπλισμό, διδακτικά μέσα κ.λ.π., κάτι στο οποίο ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν, λοιπόν, μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε το «κάτι παραπάνω», να είστε σίγουροι ότι προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε.
Η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας 
Χριστίνα Τζέλλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]