_Τα κανάλια Novasports στήριξαν τον 10ο επετειακό Γύρο της Λίμνης Ιωαννίνων

Τα κανάλια Novasports στήριξαν τον 10ο επετειακό Γύρο της Λίμνης Ιωαννίνων
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο 10ος επετειακός Γύρος της Λίμνης Ιωαννίνων, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου – Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου. Περισσότεροι από 1.000 μικροί και μεγάλοι αθλητές έδωσαν το «παρών» στον αγώνα που προσέλκυσε δεκάδες συλλόγους δρομέων, μεμονωμένους αθλητές, φίλους του τρεξίματος, αλλά και επισκέπτες από ολόκληρη τη χώρα, που απόλαυσαν την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση. Ο Γύρος της Λίμνης Ιωαννίνων είναι ένας από τους πέντε σπουδαιότερους δρομικούς αγώνες στην Ελλάδα, η πιο σημαντική αθλητική διοργάνωση της Ηπείρου και η κορυφαία αθλητική/πολιτιστική εκδήλωση για τα Γιάννενα.
Τα κανάλια Novasports στήριξαν τη διοργάνωση ως Χορηγός Επικοινωνίας, ενώ παράλληλα μέσα από το Κατάστημα Nova Ιωαννίνων δημιουργήθηκε η #NovasportsRunningTeam, τα μέλη της οποίας έτρεξαν με ενθουσιασμό, απολαμβάνοντας την όμορφη διαδρομή του Γύρου της Λίμνης των Ιωαννίνων.
Η επικοινωνιακή προώθηση της διοργάνωσης εντάσσεται στις δράσεις Kοινωνικής Eυθύνης της Nova και συγκεκριμένα στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Δείτε περισσότερες  πληροφορίες για τη Novasports Running Team στη σελίδα www.novasports.gr/novasports-running-team
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]