Ιωάννινα:Bullying &ρατσισμός.. στο ίδιο σχολείο ..Νέα καταγγελία [βίντεο]

Λίγες μόνο ώρες πέρασαν από την αποκάλυψη του epirustvnews για το περιστατικό με τον σχολικό εκφοβισμό εναντίον 9χρονης στο 3ο δημοτικό σχολείο που την οδήγησε στο χειρουργείο για να γλιτώσει από το bulling συμμαθητή της και σήμερα μια νέα καταγγελία μητέρας μαθητή από το ίδιο δημοτικό σχολείο έρχεται να προστεθεί στην προηγούμενη.

Η μητέρα το παιδί της οποίας την περασμένη σχολική χρονιά φοιτούσε στην πρώτη τάξη καταγγέλλει το ίδιο παιδί αλλά και την μητέρα του για εκφοβισμό αλλά και ρατσιστική αντιμετώπιση μέσα στο προαύλιο του σχολείου.
Υποστηρίζει πως η πρόεδρος του συλλόγου μαζί με τον γιο της έβρισε και έφτυσε την ίδια και το παιδί της επειδή ο σύζυγός της και πατέρας του παιδιού είναι αλλοδαπός.
Μάλιστα λίγες μέρες αργότερα ο γιος της επέστρεψε σπίτι με μια μελανιά στο πόδι λέγοντας στην μητέρα του ότι τον χτύπησε το συγκεκριμένο παιδί.
Την συμπεριφορά αυτή μητέρας και γιου, η μητέρα του θύματος την ανέφερε-όπως υποστηρίζει- στον διευθυντή του σχολείου ο οποίος της απάντησε ''δεν μπορώ να κάνω τίποτε γιατί αυτό έγινε εκτός σχολικής αιθούσης''.Μάλιστα -όπως  αναφέρει- της συνέστησε να πάρει το παιδί της από το συγκεκριμένο σχολείο και να το πάει σε άλλο .
Έκτοτε η μητέρα πήγαινε το παιδί της νωρίτερα στο σχολείο και το έπαιρνε αργότερα μόνο και μόνο να μην συναντήσουν στην αυλή την πρόεδρο και το γιο της.
''Το παιδί φοβάται να πάει στο σχολείο'' μας είπε η μητέρα η οποία για τα περιστατικά αυτά απευθύνθηκε στην αστυνομία αλλά και στον Εισαγγελέα Ιωαννίνων και συνέχισε: ''Το παιδί μου στην ηλικία των 6 μηνών χειρουργήθηκε στο κεφάλι.Αν του πειράξουν μια τρίχα από το κεφάλι του τότε θα πάρω το νόμο στα χέρια μου'' μας είπε εμφανώς προβληματισμένη και εκνευρισμένη απ όσα γίνονται στο σχολείο.
ρεπορτάζ Κωνσταντίνος Πάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]