Σήμερα η κρίσιμη απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Στις 10 το πρωί αρχίζει η διάσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών, της διευρυμένης Ολομέλειας του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της Χώρας επί της προσφυγής του συνόλου των Τηλεοπτικών Σταθμών και της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας κατά του νόμου Παππά που κατήργησε το ΕΣΡ.

Σήμερα κρίνεται η τύχη των καναλιών στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Στις 10 το πρωί αρχίζει η διάσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών, της διευρυμένης Ολομέλειας του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της Χώρας επί της προσφυγής του συνόλου των Τηλεοπτικών Σταθμών και της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας κατά του νόμου Παππά που κατήργησε το ΕΣΡ.

Εν τω μεταξύ για μιντιακή τρομοκρατία κατηγορεί τον Αlpha η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης με αφορμή ρεπορτάζ του σταθμού ότι κατά την κατακύρωση της 4ης άδειας υπήρξε παραποίηση του πρακτικού για να διατηρηθεί ως υποψήφιος ο Ιβάν Σαββίδης παρότι ο ίδιος στη τελική φάση είχε κάνει μηδενική προσφορά.

Σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία «η αναγόρευση ενός οφθαλμοφανώς τυπογραφικού σφάλματος σε υποτιθέμενη προσπάθεια παραποίησης του πρακτικού εντάσσεται στο γενικότερο σχέδιο εκφοβισμού και άσκησης ψυχολογικής βίας στους δημόσιους λειτουργούς, μέλη της Επιτροπής του Διαγωνισμού».

Πηγή:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]