Ηπειρος:Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη, χθες (26-09-2016) το μεσημέρι στη Γέφυρα Καλογήρου Φιλιππιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι  σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Συνελήφθη, χθες (26-09-2016) το μεσημέρι στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, μία 25χρονη υπήκοος Ιταλίας, διότι  μετά από έλεγχο που έγινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ως συνοδηγός, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν τρία αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, αναμεμιγμένη με καπνό.


Συνελήφθησαν, χθες (26-09-2016) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο 37χρονοι ημεδαποί, διότι μετά από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]