ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα :Για λίγα μέτρα άσφαλτο ...."κόλαση" η ζωή των κατοίκων [βίντεο]

Για λίγα μέτρα άσφαλτο ...κόλαση έχει γίνει  εδώ και χρόνια η ζωή των  κατοίκων στην οδό Μ.Χατζηδάκη στα Καρδαμίτσια...
Βρεθήκαμε με την κάμερα του epirus-tv-news στην περιοχή, κατόπιν αιτήματος  απελπισμένων και αγανακτισμένων κατοίκων που εδώ και πολλά χρόνια έχουν συνηθίσει  ,(όσο είναι δυνατόν βέβαια  να συνηθίσει κάποιος)να ζουν" πνιγμένοι " το καλοκαίρι απο τη σκόνη και  παρέα με  τις λάσπες   και τα νερά της βροχής το χειμώνα.
"Εχουμε μιλήσει και ενοχλήσει πολλάκις τους αρμοδίους για το πρόβλημά μας και όπως βλέπετε τίποτα δεν έχει γίνει.
Το καλοκαίρι πνιγόμαστε απο τη  σκόνη  και με το χειμώνα να είναι μπροστά μας φοβόμαστε πως θα αναγκαστούμε για μια ακόμη φορά να   φτιάχνουμε αυτοσχέδιες κατασκευές για να βγαίνουμε απο τα σπίτια μας .Απροσπέλαστος  είναι ο δρόμος και για τα παιδιά μας το χειμώνα .
Οσο για τα αυτοκίνητα ...αν έχεις 4x4 είσαι τυχερός ..αν όχι γίνεσαι αναγκαστικά  μόνιμος πελάτης στα συνεργεία ...."
δήλωσαν χαρακτηριστά κάτοικοι της περιοχής ,για να συμπληρώσουν πως το μόνο που έχει γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό  ..[έτσι ίσα ίσα για να σταματήσει η ..γκρίνια] είναι το στρώσιμο χαλικιού ...Μάταιος όμως κόπος ,αφού το χαλίκι μέσα σε λίγο καιρό   χάνεται και η κατάσταση επιστρέφει  και πάλι στα ίδια...
Ετσι οι κάτοικοι οδηγήθηκαν στη συλλογή υπογραφών  για το συγκεκριμένο θέμα ,μήπως και επιτέλους καταστεί εφικτό και πέσει έστω μια λεπτή στρώση ασφάλτου σε ένα κομμάτι δρόμου  που δεν ξεπερνά τα 800 μέτρα !!!
Φεύγοντας απο την συγκεκριμένη οδό η εικόνα που καταγράψαμε σε δρόμο που οδηγεί σε σχολείο  της περιοχής ήταν  το ίδιο απογοητευτική ..λακκούβες και συσσωρευμένα ύδατα απο τις πρόσφατες βροχές ,οι οποίες ήταν  μόνο μια "προπόνηση" για το τι περιμένει αυτούς τους κατοίκους τον χειμώνα....που βρίσκεται μπροστά μας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]