Προτροπή Μελανίδη σε Φίλιο και Γκόντα :''Μην ασχολείστε άλλο με την πόλη που βαλτώσατε''.


Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάνος 

Μετά από πολύ καιρό σιωπής ο Γιάννης Μελανίδης σπάει τη σιωπή του και μιλά στο epirustvnews για όλους και για όλα.
Εμφανώς απογοητευμένος από την γενικότερη πολιτική και οικονομική κατάσταση, τόνισε πως η τοπική αυτοδιοίκηση έχει παγιδευτεί στο γενικότερο πολιτικό και οικονομικό κλίμα επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση την οποία χαρακτήρισε την ''χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τη χώρα''.
Αναφερόμενος στο τοπικό πολιτικό σκηνικό και ιδιαίτερα στα του Δήμου Ιωαννιτών δήλωσε πως τον ενδιαφέρει η πόλη και το μέλλον της, παραδέχθηκε όμως πως έχει ελλιπή πληροφόρηση για όσα συμβαίνουν ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά δεν του ζητήθηκε η συμβολή στην προσπάθεια να ξεφύγουν τα Γιάννινα από το τέλμα στο οποίο βρίσκονται με ευθύνη δύο κυρίως προσώπων, των πρώην δημάρχων Φίλιππα Φίλιου και Νίκου Γκόντα.
Στον κ. Γκόντα επέρριψε ευθύνες για την κακή οικονομική κατάσταση λέγοντας πως ''φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη για τα οικονομικά χάλια και ήταν τόσο κακός όσο και ο Φίλιος-και συνέχισε λέγοντας πως- τα Γιάννινα βάλτωσαν λες και βρίσκονται κολλημένα στη δεκαετία του 50'',
ζητώντας τους μάλιστα να αποσυρθούν και να πάνε στα σπίτια τους καθώς η πολιτική τους καριέρα τελείωσε.
Σε ότι αφορά τον νυν δήμαρχο Θωμά Μπέγκα ανέφερε πως δεν έχει άποψη γιατί δεν ξέρει το έργο του στο σύνολό του''φοβάμαι όμως-είπε- πως και αυτός έχει εγκλωβιστεί σε μια γραφειοκρατική και διαχειριστική αντίληψη η οποία δεν αφήνει την πόλη να βρει τον δρόμο της προς το μέλλον''.
Ο κ. Μελανίδης ζήτησε από το νέο στελεχιακό δυναμικό του δήμου αλλά και τη νέα γενιά της πόλης να αλλάξουν νοοτροπία και να συμμετέχουν στα κοινά για να αλλάξουν την εκόνα της πόλης η οποία έχει τεράστιες δυνατότητες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]