Κρύο απόψε τη νύχτα

Απίστευτο και όμως αληθινό !! Τι και αν έχουμε 23 Σεπτεμβρίου, τα πρώτα κρύα ήρθαν σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με την θερμοκρασία να σημειώνει την περασμένη νύχτα σημαντική πτώση και να καταγράφονται θερμοκρασίες ακόμα και 0 βαθμών Κελσίου σε τμήματα της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης πάνω από τα 700-800 μέτρα υψόμετρο.

Μάλιστα απόψε τη νύχτα, η θερμοκρασία θα πέσει περισσότερο ακόμα και σε πεδινά τμήματα. Ενδεικτικά στην Θεσσαλονίκη φαίνεται η θερμοκρασία τη νύχτα να πέφτει στους 10-11 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε πεδινές περιοχές μακριά από τη θάλασσα η θερμοκρασία θα πέσει και στους 6-7 βαθμούς Κελσίου, όπως στο Κιλκίς, τη Δράμα και την πόλη των Σερρών.την Αθήνα η θερμοκρασία την ερχόμενη νύχτα θα πέσει στα βόρεια προάστια στους 12-13 βαθμούς και μέσα στο κέντρο της πόλης στους 14-15 βαθμούς. Σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Πελοποννήσου όπως και στην Τρίπολη θα σημειωθούν θερμοκρασίες ακόμα και 6-7 βαθμών Κελσίου.

Εκεί όμως που υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον είναι στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βόρειας Ελλάδας όπου απόψε τη νύχτα ο υδράργυρος θα πέσει στο Νευροκόπι ακόμα και στους -1 βαθμούς Κελσίου και σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου κοντά στους 0-1 βαθμούς Κελσίου. Το βραδινό κρύο για την εποχή, θα συνεχιστεί και μέσα στο Σαββατοκύριακο.
 greek-weather.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]