Εντυπωσιακές μεταβολές μας ετοιμάζει ο καιρός

Eνδιαφέρον αποκτά ο καιρός τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου
Φτάσαμε στο τέλος Σεπτεμβρίου και το φθινόπωρο, αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά γενικότερα στην Ευρώπη. Μάλιστα στο βορρά, έπεσαν τα πρώτα χιόνια στις περιοχές της Σιβηρίας και της Άπω Ανατολής!!! Μαγευτικές εικόνες του χιονισμένου τοπίου, μας έρχονται από τις  περιοχές Μαγκαντάν, Κρασνογιάρσκ και Ιρκούτσκ, τις οποίες θα δούμε στο τέλος του άρθρου μας. Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους ακόμη Νοτιότερα, σε περιοχές της Τουρκιάς!

Η απότομη αυτή είσοδο του φθινοπώρου, που συνοδεύεται ομολογουμένως με χειμωνιάτικα χαρακτηριστικά, έγινε αισθητή και στην Ελλάδα, η οποία ένιωσε ήδη τις πρώτες απότομες ψύχρες τα προηγούμενα 24ωρα, με την σημαντική πτώση που σημείωσε η θερμοκρασία. Άν και θα ζεστάνει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, αυτό φαίνεται πως θα είναι πρόσκαιρο, καθώς στη συνέχεια αναμένεται εντυπωσιακή μεταβολή του καιρού.

Τα πρώτα στοιχεία θέλουν μια αξιοσημείωτη μεταβολή στα Βαλκάνια και τη χώρα μας, η οποία θα λάβει χώρα από τις 05 Οκτωβρίου και μετά (όπως φένεται στον παρακάτω χάρτη), με κατακόρυφη αισθητή πτώση του υδραργύρου και ένα αρκετά καλά οργανωμένο χαμηλό βαρομετρικό, το οποίο θα προκαλέσει στη χώρα μας, χειμωνιάτικου τύπου κακοκαιρία!!! Εκμεταλευετείται τον καλό καιρό που επικρατεί, ώστε να ολοκληρώσεται έγακιρα, όλες τις εξωτερικές γεωργικές εργασίες και όχι μόνο.

Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ !
διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο xalazi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]