Πέφτουν οι υπογραφές για τον Μαρινόπουλο

Οπως μεταδίδει στον ιστότοπό της η οικονομική εφημερίδα Dealnews,εντός ημέρας αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές στην συμφωνία για τη διάσωση της Μαρινόπουλος από την Σκλαβενίτης.
 
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, οι τέσσερις πιστώτριες τράπεζες (Eurobank, Αlpha Bank, Πειραιώς, και Εθνική), άναψαν το πράσινο φως στο σχέδιο διάσωσης, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για την υπογραφή του σχετικού MoU.
 
Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν να έχει οριστικοποιηθεί κάθε λεπτομέρεια του σχεδίου εξυγίανσης, προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές τόσο για τη συμφωνία χρηματοδότησης μεταξύ της Σκλαβενίτης και των τεσσάρων πιστωτριών τραπεζών, όσο και για τη μεταβίβαση της Μαρινόπουλος στο νέο ιδιοκτήτη της.
 
Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, οι εμπλεκόμενες πλευρές θα υποβάλουν τις επόμενες ημέρες στο δικαστήριο το σχέδιο εξυγίανσης, προκειμένου η υπόθεση να εκδικαστεί στο πλαίσιο του άρθρου 106 του πτωχευτικού κώδικα. Ζητούμενο είναι, έως τότε να έχει συγκεντρωθεί η σύμφωνη γνώμη σημαντικού αριθμού προμηθευτών, ούτως ώστε να συμπληρωθεί το απαιτούμενο ποσοστό του 60% που πρέπει να συναινέσει για την επικύρωση του σχεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]