Καιρική ανάπαυλα το επόμενο 10ήμερο...

Συνεχίζεται η καλοκαιρία στη χώρα μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς εκτεταμένος Αντικυκλώνας καλύπτει την περιοχή μας. Δείτε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ τη διάταξη των βαρομετρικών συστημάτων, πάνω απο τη χώρα μας και την Ευρώπη. Ο Οκτώβριος θα κάνει ζέστη είσοδο, καθώς αναμένεται άνοδο του υδραργύρου στα επίπεδα των 30 βαθμών Κελσίου. Δεν είναι ασυνήθιστο να δεχόμαστε θερμά κύματα, τις πρώτες ή τις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου.

Όπως λέει και ο σοφός λαός το γαιδουροκαλόκαιρο, πάντα κάνει την εμφάνιση του μέσα στον Οκτώβριο. Συνήθως εμφανίζεται προς το τέλος του Οκτωβρίου, γνωστό ως το μικρό καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου. Η καλοκαιρία και η σχετική ζεστούλα, θα διατηρηθεί τουλάχιστον έως τις 06 Οκτωβρίου, με τις βροχές να απουσιάζουν όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα, ενώ ομίχλες θα κάνουν την εμφάνιση τους τη νύχτα και νωρίς το πρωί.  

Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν αυτή την καιρική ανάπαυλα, ώστε να προετοιμαστούμε για το χειμώνα που έρχεται. Όλες οι εξωτερικές εργασίες, μπορούν το επόμενο 10ήμερο να πραγματοποιηθούν χωρίς καιρικά εμπόδια. Δεν θα μας χάλαγε και μια μικρή εκδρομούλα προς τη θάλασσα, με τους ποιο τολμηρούς, να μπαίνουν ίσως στον πειρασμό να κάνουν μια… τελευταία βουτιά, πριν μπούμε στο βαθύ φθινόπωρο.
πηγη xalazi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]