Το Ράλι Αυτοκινήτων ‘Route 66’ πέρασε και απο τα Γιάννενα!Πανέμορφες "αντίκες" στο μώλο !(φωτο και βίντεο)


Γέμισε η περιοχή  του μώλου  στα Γιάννενα  με αυτοκίνητα άλλων εποχών !
Το Ράλι Αυτοκινήτων ‘Route 66’ (17 Ιουνίου με 8 Ιουλίου 2014 Λονδίνο- Ιερουσαλήμ) που διοργανώνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς πέρασε  και απο τη πόλη των Ιωαννίνων!





Οπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου στο  φετινό Ράλι Αυτοκινήτων ‘Route 66’ που γίνεται με αφετηρία το Λονδίνο και  τελικό προορισμό την Ιερουσαλήμ, συμμετέχουν αρκετά πολυτελή αυτοκίνητα όπως Ferrari, Mercedes,  Carrera, MG, BMW, Mustang, Corvette, Alfa Romeo, κ.α. , πανέμορφες «αντίκες» και πολλές άλλες γνωστές και παλιές μάρκες αυτοκινήτων που πια δεν κυκλοφορούν. Η οδική αυτή διαδρομή - διέλευση οχημάτων που διοργανώνεται και φέτος από τον Διεθνή Οργανισμό Formula Won Ltd. , έχει φιλανθρωπικό σκοπό αφού γίνεται για την ενίσχυση θυμάτων πολέμου και ιδρυμάτων για παιδιά με χρόνιες ασθένειες.


Η διαδρομή  ξεκινάει από τη Μ. Βρετανία και περνά από διάφορες χώρες όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Σλοβενία, η Κροατία, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη , το Μοντενέγκρο, η Αλβανία και η Ελλάδα. Από τη χώρα μας τα αυτοκίνητα μεταφέρονται ακτοπλοϊκώς στην Χάιφα και συνεχίζουν το ταξίδι τους στη χώρα του Ισραήλ. Στο ράλι συμμετέχουν αυτοκίνητα και πληρώματα από την Βρετανία, την Ιταλία, την Γαλλία την Ολλανδία, τη Γερμανία και πολλές άλλες κυρίως Ευρωπαϊκές χώρες.

Η πομπή ήρθε στα Ιωάννινα εχθές  το απόγευμα ενώ σήμερα το πρωί στις 09:30 τα πληρώματα αναχώρησαν  από το ξενοδοχείο Du Lac όπου διανυκτέρευσαν  με προορισμό  τη παραλίμνια περιοχή
εκεί όπου οι περαστικοί είχαν την ευκαιρία να δούν απο κοντά τα αυτοκίνητα ...αλλων εποχών!Σε λίγη ώρα θα  αναχωρήσουν και θα συνεχίσουν το ταξίδι τους με προορισμό  την Αρχαία Ολυμπία.








1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραία, κρίμα όμως γιατί δεν είχε γίνει πολύ γνωστό για να τα επισκεφτεί ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]