Οικονομία με Εναρμονισμένες Εναλλακτικές Bio-εφαρμογές.

Μετά από 20ετη έρευνα, μια τεχνολογικά Καινοτόμος Ελληνική Πατέντα , μπορεί να δώσει τις οικονομικότερες λύσεις καθαρισμού ινωδών επιφανειών ( χαλιών-μοκετών ), με στόχο στην προστασία της Υγείας, της Περιουσίας αλλά και του Περιβάλλοντος.
Οι Εναλλακτικές Μέθοδοι Επαγγελματικής Απορρύπανσης, με την ανάπτυξη των Νέων Καινοτόμων Επιχειρησιακών Ευκαιριών στα εναρμονισμένα πρότυπα Bio-εφαρμογώνκαθαρισμού, συμβάλουν στην Οικονομία από σπατάλες , στην Υγεία με τις οικονομικότερες λύσεις για αναβάθμιση της ποιότητας των εσωτερικών χώρων χωρίς εκπτώσεις, αλλά και στην προστασία του Περιβάλλοντος.

 Rug Beauty Green Care Machine:Εξειδικευμένο σύστημα ταλαντωτικών δονήσεων, για υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών Bio-εφαρμογών επαγγελματικής απορρύπανσης αλλά και λαναρίσματος των ινών για αναζωογόνηση.
● Είναι ένα υποχρεωτικά πρωταρχικό στάδιο προεργασίας ενός επαγγελματικού πλυσίματος, ακόμα και στα ‘‘πιο δύσκολα’’ και ευαίσθητα χαλιά. Η απομάκρυνση των ‘‘ρυπογόνων μολυσματικών παραγόντων ’’ μαζί με σκόνη και άμμο που έχουν διεισδύσει στο βάθος του πέλους των χαλιών, προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο χαλί, στην υγεία με την μείωση της “εσωτερικής επιμόλυνσης” αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος,
● Η Αναγκαιότητα της επίτευξης άμεσων Καινοτόμων Επιχειρηματικών Bio-εφαρμογών καθαρισμού, (Green Decontamination), υποστηρίζετε  από την  ολοκληρωμένη εφαρμογή προγραμμάτων του Green And Clean.
● Multi System Packing Machine: Εξειδικευμένο υπερσύγχρονο σύστημα επαγγελματικής συσκευασίας και περιποίησης χαλιών, με Αυτόματο ηλεκτρονικό μέτρημα διαστάσεων και καινοτόμες εφαρμογές στοαμπαλάζ συσκευασίας, για οικονομία με εύκολη και ασφαλή αποθήκευση.
● Η αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού, των επιχειρήσεων- εταιρειών καθαρισμού χαλιών και ινωδών επιφανειών, μετά την ανάπτυξη του νέας γενιάς καινοτόμου εξοπλισμού αντιρρυπαντικής τεχνολογίαςέχει γίνει πλέον επιτακτική ανάγκη. Η  ενεργή συμμετοχή τους ,  στην «απαλλαγή» από τα παλιάς τεχνολογίας ρυπογόνα μηχάνημα καθαρισμού, θα είναι σύμμαχος προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας του τρόπου ζωής των καταναλωτών.
● Μπορούν να  προσαρμοστούν σε προγράμματα δράσεων του ΕΣΠΑ, αλλά και σε προγράμματα επιχειρηματικών πλάνων για κάθε περιοχή, μιας και το 2013 οι υπηρεσίες υγειονομικών και περιβαλλοντολογικών εφαρμογών, βρίσκονται στην τρίτη (3) θέση των10 Καλύτερων Επιχειρηματικών Ευκαιριών για το 2013.
● Σε αυτές τις Καινοτόμους Επιχειρησιακές Ευκαιρίες εκτός από τις υπάρχουσες επιχειρήσεις-εταιρίες στον χώρο των καθαρισμών, έχουν στέψει το ενδιαφέρον τους και Νέοι Επιστήμονες που ψάχνουν ”κάτι το διαφορετικό’’, σε Νέους τομείς όπως Κλωστοϋφαντουργοί, Χημικοί, Υγιεινολόγοι, Μηχανικοί Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης – Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης, Τεχνολόγοι Περιβάλλοντος και Οικολογίας,  Περιβαλλοντικής Φυσικής κλπ.
● Μια  Εναλλακτική και πιο Δημιουργικά Ελκυστική Επιλογή, σε σύγκριση με την εξαρτημένη εργασία, αλλά και για την προστασία από  το σκαθάρι των χαλιών, με ιδιαίτερη δε βαρύτητα στο άκαρι της ψώρας και στα ακάρεα της εσωτερικής σκόνης(Dust mites) , με  ενημέρωση για την αποφυγή  χημικών σκευασμάτων απώθησης η εξουδετέρωσης όταν δεν χρειάζεται, για να μην γίνονται πιο ανθεκτικά και “επικίνδυνα επιθετικά”.
● Το τμήμα της Greenest, μαζί με όλες τις Υπηρεσίες υποστήριξης της Klintec και των Site-Portals GreenMiteClean.gr και GreenAndClean.gr , δημιουργείσαι μια ολοκληρωμένη υπαρξιακή υποστήριξη ανάπτυξης, των  Νέων Καινοτόμων Επιχειρησιακών Ευκαιριών  στα εναρμονισμένα πρότυπα Bio-εφαρμογών καθαρισμού, μέσα από το εξειδικευμένο πρόγραμμα, Απορρυπαίνω – Εξυγιαίνω – Εξοικονομώ,
● Οι οικονομικότερες λύσεις του προγράμματος Ecofriendly House Cleaning Services,με επαγγελματική απορρύπανση στα χαλιά, συμβάλουν  στην Οικονομία των καταναλωτών με κέρδος έως το 50% ενός επαγγελματικού πλυσίματος,  στην Υγεία με την αναβάθμιση της ποιότητας των εσωτερικών χώρων χωρίς εκπτώσεις, όταν τα χαλιά μπορούν να πλένονται (όταν δεν είναι λερωμένα) κάθε 2-3 χρόνια.
● Πανελλαδικά  όλο το εγχείρημα υποστηρίζεται  με συνεργασίες από  σύγχρονες καθετοποιημένες μονάδες ταπητοκαθαριστηρίων, μέσα από το πρόγραμμα (Third Party Logistics Services), αλλά και σε προγράμματα επιχειρηματικών πλάνων για κάθε περιοχή. Έτσι οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις-εταιρίες θα έχουν, χαμηλότερο κόστος και παροχή ποιότητας με υψηλότερη προστιθέμενη αξία σε υπηρεσίες καθαρισμού,  αλλά καικάρτα ανάλυσης παρεχομένων υπηρεσιών καθαρισμού ανά m², ώστε να γνωρίζουν οι πελάτες τους αναλυτικά τι υπηρεσίες τους παρέχουν.
 Το Σωματείο Ταπητοκαθαριστηρίων Η ΑΤΤΙΚΗ, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους συναδέλφους να παρακολουθήσουν τα Επιμορφωτικά Σεμινάρια , γιαΒιοκαθαρισμό και καθαρισμό χαλιών μοκετών καιοργάνωσης καθαριστηρίου ταπήτων αλλά και για Βιοκαθαρισμό και καθαρισμό στρωμάτων και σαλονιών.
Όλοι θα είναι ωφελημένοι:
● Οι καταναλωτές με οικονομικότερες λύσεις με κέρδος έως το 50% μέσα από τις Εναρμονισμένες Εναλλακτικές Bio-εφαρμογές.
● Οι Νέοι Επιστήμονες που πρέπει να παραμείνουν στην Ελλάδα όταν οι Πολίτες που διαμένουν στην Ελλάδα τους χρειάζονται για ενημέρωση, διάγνωση, αλλά και στην έγκαιρη αντιμετώπιση προβλημάτων περιβαλλοντολογικού και υγειονομικού ενδιαφέροντος.
● Οι πάσχοντες από αλλεργικά και αναπνευστικά συμπτώματα, προληπτικά αλλά και κατά την φαρμακευτική αγωγή, αφού μπορούν να περιοριστούν κατά πολύ τα προβλήματα που θα προέρχονται από τους αιορούμενους ¨μολυσματικούς παράγοντες ¨
● Το περιβάλλον, μιας και η προστασία του περιβάλλοντος ξεκινά από τους χώρους που ζούμε η εργαζόμαστε.
● Στην ενεργή  συμβολή για ενημέρωση  μπορούν να έχουν όλοι , από τη συμμετοχή της οικογένειας , των τοπικών και πληθυσμιακών ομάδων, των κυβερνητικών η μη-κυβερνητικών οργανισμών, συλλογών, ιδρυμάτων, και φορέων με μια αναδημοσίευση , ένα e-mail κ.λ.π
● Πληροφορίες μπορείτε να μας ζητήσετε με ένα email στο info@klintec.gr η να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887
Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]