ΔΙΟΔΙΑ :ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Το ενδεχόμενο να υπάρξει συμφωνία για τη μείωση των διοδίων ακόμη και πριν απότο Πάσχα, άφησε σήμερα ανοιχτό ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης.
«Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει σήμερα τις ανακοινώσεις, αν και ηπλευρά των τραπεζών το ήθελε. Εμείς, την επόμενη εβδομάδα, θα δημοσιοποιήσουμετο σύνολο των προτάσεών μας. Συνεχίζω να πιστεύω ότι την άλλη εβδομάδα μπορείνα υπάρξει και συμφωνία», δήλωσε ο κ. Μαγκριώτης.

Όπως είπε ο κ. Μαγκριώτης, το ελληνικό Δημόσιο έχει λύσει τα περισσότερα από ταπροβλήματα, που ετέθησαν. Επιπλέον, επιταχύνθηκαν οι απαλλοτριώσεις, λύθηκανπροβλήματα χρηματοδότησης του δημοσίου και της ΕΕ και θεσπίσθηκαν ρυθμίσεις γιατο θέμα των διοδίων, όσον αφορά την καταβολή τους.
«Στις συζητήσεις με τους εκπροσώπους των τραπεζών και των παραχωρησιούχωνέχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για τη μείωση των διοδίων και τη λύσητων τεχνικών προβλημάτων», σημειώνει ο υπουργός και προσθέτει ότι οι εργασίεςστα εργοτάξια σταματούν, επειδή «οι τράπεζες διακόπτουν τη χρηματοδότηση τωνέργων και αυτό δεν είναι ευθύνη του δημοσίου».


http://www.dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]