ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Άρτα:Δεν είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει τον αδελφό του ο 60χρονος ...Δηλώσεις του δικηγόρου του [video]

 


-Το χρονικό του τραγικού συμβάντος  στην Άρτα σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 60χρονου

-Ηταν η κακιά στιγμή -Δεν  είχε καμία πρόθεση να σκοτώσει τον αδελφό του ο 60χρονος 

-Ο αλκοολισμός του θανόντος η μοναδική αιτία αντιπαράθεσης ανάμεσα στα δύο αδέλφια 


Στο δικαστήριο Άρτας οδηγήθηκε σήμερα στις 11.00  το πρωί ο 60χρονος που σκότωσε τον 55χρονο αδελφό του το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο σπίτι  όπου διέμεναν τα δύο αδέλφια στους Αγίους Αναργύρους Άρτας .

Ο 60χρονος αναμένεται να απολογηθεί αύριο  στον ανακριτή καθώς ο συνήγορος υπεράσπισής του δεν έχει  ακόμη πλήρη γνώση της δικογραφίας .

Μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ ο κ. Δημήτρης Λαμπράκης ανέφερε πως ο 60χρονος είναι ένας απλός ,καθημερινός άνθρωπος ,μόνος του στη ζωή .

Κατηγορείται ότι σκότωσε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τον αδελφό του . Ο κ.Λαμπράκης σημείωσε πως ο θανών ήταν αλκοολικός και αυτή  ήταν η  μοναδική  αιτία των όποιων αντιπαραθέσων είχαν τα δύο αδέλφια κατά τη διάρκεια της συγκατοίκησής τους .Οπως σημείωσε το θύμα δεν έπαιρνε ως όφειλε τα ψυχοφάρμακα που του είχαν συνταγογραφηθεί .Σημειώνεται ότι είχε νοσηλευτεί στο Δαφνί και στο Νοσοκομείο της Άρτας.


Το χρονικό του τραγικού συμβάντος  

Τη μοιραία Παρασκευή 18 του Νοέμβρη  ,όπως του είπε ο εντολέας του   ,ο ίδιος βρισκόταν το μεσημέρι  σε ένα καφενείο στους Αγίους Αναργύρους ,είχε καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ και έφυγε για να πάει στο σπίτι να μαγειρέψει ψαρόσουπα για τον 55χρονο αδελφό του .Ο 55χρονος του ζητούσε επίμονα να πιει αλκοόλ κάτι που ο 60χρονος δεν ήθελε να συμβεί .Τότε άρχισε η μεταξύ τους λογομαχία ,πιάστηκαν στα χέρια ,ο 55χρονος παραπάτησε ,έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στο τσιμέντο της αυλής .

"Ο 60χρονος δεν είχε καμία πρόθεση να επιφέρει σωματική βλάβη στον αδελφό του πόσω μάλλον να  τον σκοτώσει   .Ήταν η "κακιά η ώρα " τόνισε ο κ.Λαμπράκης  συμπληρώνοντας πως ο 60χρονος δεν είχε καμία βοήθεια από συγγενικά του πρόσωπα   στο πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπιζε ο 55χρονος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]