ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η Αγγελάκης ΑΕ αποχαιρετά με συγκίνηση τον Αλέκο Φασιανό Ο μεγάλος ζωγράφος είχε δημιουργήσει το σήμα της εταιρείας




Με αίσθημα βαθιάς θλίψης αποχαιρετούμε τον μεγάλο Έλληνα ζωγράφο Αλέκο Φασιανό και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Για όλους εμάς στην Αγγελάκης η συγκίνηση για την απώλειά του μεγεθύνεται, με δεδομένη την ιδιαίτερη σχέση που είχαμε μαζί του: o Αλέκος Φασιανός, πιστεύοντας ανέκαθεν ότι η Τέχνη οφείλει να συνδέεται με την καθημερινότητα, δέχτηκε να σχεδιάσει το λογότυπό μας και μάς τίμησε με μια ισχυρή, πολυετή φιλία, που για μας αποτέλεσε και θα αποτελεί πάντα φάρο σοφίας και πηγή έμπνευσης. Το σήμα που δημιούργησε για την εταιρεία μας, παραπέμποντας στο τρίπτυχο Άνθρωπος-Φύση-Περιβάλλον, θα εκφράζει σταθερά τη φιλοσοφία, την προοπτική και το όραμά μας για το μέλλον.

Ο Αλέκος Φασιανός θα ζει για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μας.

Ο κ. Θάνος Αγγελάκης στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του δήλωσε μεταξύ άλλων: “Αλέκο, σε ευχαριστώ για την αγάπη, τη νέα οπτική και προοπτική που μου έδωσες και με βοήθησες να γίνω λίγο καλύτερος άνθρωπος! Το γνωμικό «ουδείς αναντικατάστατος» στη δική σου περίπτωση καταρρίπτεται. Με βαθιά θλίψη σε αποχαιρετώ…”






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]