Καταγγελία του ΚΚΕ(μ-λ) για το όργιο τρομοκρατίας από τις δυνάμεις καταστολής στα Ιωάννινα πριν την απεργία


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ(μ-λ) ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Συνεχίζοντας την προσπάθεια τρομοκρατίας και ποινικοποίησης των αγώνων, οι δυνάμεις καταστολής δεν σταμάτησαν μετά το Πολυτεχνείο το…έργο τους. 

Οι διμοιρίες στο δρόμο, οι δεκάδες συλλήψεις και προσαγωγές, τα ανοιγμένα κεφάλια τη μέρα του Πολυτεχνείου έγινε φανερό πλατιά στο λαό,  ότι δεν είχαν να κάνουν με την πανδημία όπως σκύλιαζαν ΜΜΕ και κυβέρνηση.  Το σύστημα συνολικά,  θέλει ένα λαό με σκυμμένο το κεφάλι , που να μη διεκδικεί τίποτα, θέλει να τσακίσει κάθε φωνή αντίστασης. Γι’ αυτό σε όλες τις πόλεις, όπως και στα Γιάννενα η αστυνομοκρατία , η φασιστικοποίηση, αλλά και η προσπάθεια τρομοκράτησης φωνών που αντιτίθενται στην κυβερνητική πολιτική  δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή.  Τα παραδείγματα πολλά:

-Μέλη του σωματείου εμποροϋπαλλήλων(6 άτομα)   σε παρέμβαση τους για την αυριανή απεργία έξω από σούπερ μάρκετ, βρέθηκαν αντιμέτωποι με 16(!) αστυνομικούς.

-Μέλος της ΕΣΕ σε αφισοκόλληση-κάλεσμα στην απεργία προσήχθη και  του επιβλήθηκε το πρόστιμο  των 300€

Η κυβέρνηση θέλει μέσα στη πανδημία να περάσει ένα αντεργατικό νομοσχέδιο-έκτρωμα που μέσα σε όλα, θα νομιμοποιεί την απλήρωτη δουλειά και  βγάζει στην παρανομία τη διεκδίκηση και την απεργία στους χώρους δουλειάς.  Γι΄ αυτό τρομοκρατεί. Γιατί μόνο αυτό τον τρόπο έχει για να επιβάλει την πολιτική της στους άνεργους, στους εργαζόμενους και τη νεολαία. 

Να μην τους περάσει! Να καταγγείλουμε την τρομοκρατία, να οργανώσουμε τις αντιστάσεις μας, να διαδηλώσουμε μαζικά. 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 26/11 10:30 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]