Ιωάννινα:Για τις κλοπές και τις ζημιές στη Λαϊκή Αγορά της Αγίας Μαρίνας ...

 

Η Δημοτική αρχή Ιωαννίνων ως οφείλει, λαμβάνει όλα τα μέτρα για την λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς της Αγίας Μαρίνας . Επιπλέον καταβάλλει συνεχή προσπάθεια για την ασφαλή λειτουργία της στο πλαίσιο των οδηγιών για την αντιμετώπιση της πανδημίας . 

 Επιπροσθέτως, όπως αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Βλέτσας, σχεδιάζει την αναβάθμιση των υποδομών του χώρου.

Μετά το πέρας της καθημερινής  λειτουργίας της  Λαϊκής οι πόρτες ασφαλίζουν μέχρι το επόμενο πρωί που θα ξαναλειτουργήσει.  Για την αποτροπή παραβατικών φαινομένων,  έχει ήδη ενισχυθεί ο φωτισμός του χώρου, έχει αποκατασταθεί η περίφραξη  και επιπλέον έχει ζητηθεί από την  Ελληνική  Αστυνομία η συνεχής επιτήρηση κυρίως τις νυχτερινές ώρες.

Παρόλα αυτά  ανά  διαστήματα άγνωστοι εισέρχονται εντός του χώρου και προκαλούν  κλοπές  προϊόντων και φθορές σε πάγκους παραγωγών. 

Επειδή παρά τα μέτρα που έχουν ληφθεί η  φύλαξη ενός υπαίθριου χώρου αυτής της έκτασης είναι αδύνατη για 24 ώρες το 24ωρο παρακαλούνται οι παραγωγοί και έμποροι να  εναρμονιστούν  με  τον κανονισμό λειτουργίας της Λαϊκής  Αγοράς Αγίας Μαρίνας  ( Αριθμός  Απόφασης. :  252/97 άρθρο 10 ) σύμφωνα με τον οποίο η ευθύνη για την παραμονή των προς πώληση προϊόντων πέρα των ωρών λειτουργίας της Λαϊκής βαραίνει τους ίδιους.

Ο Δήμος Ιωαννιτών προτρέπει τους παραγωγούς, τόσο για υγειονομικούς λόγους όσο και για λόγους ασφάλειας να μην αφήνουν προϊόντα στην Λαϊκή Αγορά μετά το πέρας του ωραρίου λειτουργίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]