ΚΚΕ(μ-λ) Ιωαννίνων | Απεργία με ΜΑΤ, προσαγωγές, συλλήψεις, ξύλο

 


Απεργία με ΜΑΤ, προσαγωγές, συλλήψεις, ξύλο

Αποκλεισμός του εργατικού κέντρου από δυνάμεις καταστολής, προσαγωγές συνδικαλιστών του εργατικού κέντρου και απεργών-αγωνιστών έξω από χώρους δουλειάς και στους δρόμους της πόλης, ξύλο στο κέντρο της πόλης μετά τη διαδήλωση που τελικά έγινε από την Περιφέρεια ως την Ακαδημία.

Αυτό το χουντικό κλίμα θα το πληρώσει η κυβέρνηση και το σύστημα που υπηρετεί. Την ώρα που η πανδημία θερίζει κυριολεκτικά και απειλεί τη ζωή του λαού και της εργατικής τάξης, η κυβέρνηση αποκαλύπτεται με την πολιτική της.

Με λύσσα προσπαθούν να φιμώσουν κάθε φωνή αντίστασης. Κάθε φωνή εργατη που δεν θέλει να δουλεύει σα σκλάβος 10ωρα, στοιβαγμένος χωρίς μέτρα προστασίας σε μαζικούς χώρους δουλειάς. Κάθε φωνή λαϊκή που απαιτεί περίθαλψη και όχι κοροϊδία και πειραγμένες στατιστικές. Κάθε φωνή δημοκρατική που δεν βολεύεται με το χουντοκλίμα που επιβάλλουν στους δρόμους, στα συνδικάτα, στη νεολαία.

Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι, να δυναμώσουμε τις αντιστάσεις μας. Σε κάθε χώρο δουλειάς, σπουδών, στις γειτονιές. Να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στη ζωή και τη δουλειά.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ


26/11/2020

ΚΚΕ(μ-λ) Ιωαννίνων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]