Ο Δήμος Ιωαννιτών απαντά στην Ενότητα Πολιτών

Απάντηση για την ακύρωση διαγωνισμών 
«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση». Κάτι παραπάνω γνωρίζει η «Ενότητα Πολιτών» η οποία εξάλλου επί πέντε χρόνια είχε την ευθύνη διοίκησης του Δήμου.
Το γεγονός ότι διαγωνισμοί ακυρώνονται για πολλοστή φορά προβληματίζει σοβαρά την Δημοτική Αρχή.  Όπως την προβληματίζει το γεγονός ότι ορισμένοι από τους διαγωνισμούς αυτούς, όπως οι προμήθειες γάλακτος, ειδών ατομικής προστασίας και ελαστικών έπρεπε να είχαν προκηρυχθεί εντός του 2019.
Όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.
Αυτό από μόνο του δείχνει ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά και πρέπει να αλλάξει.
Η αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του Δήμου άλλωστε ήταν ένα από τα θέματα για τα οποία η σημερινή δημοτική αρχή έχει δεσμευτεί από την προεκλογική περίοδο.
Η «Ενότητα Πολιτών»  η οποία επί πέντε χρόνια πορεύτηκε με αυτές τις υπηρεσίες διαπιστώνει σήμερα μόνο πολιτικές ευθύνες για την ακύρωση των διαγωνισμών.
Είναι η παράταξη άλλωστε που δεν συμφώνησε με την πρόταση του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής Γιώργου Αρλέτου για διερεύνηση ευθυνών  υπηρεσιακών παραγόντων.
Η διερεύνηση αυτή ωστόσο ήδη ξεκίνησε.
Η Δημοτική Αρχή αναλαμβάνει πλήρως την πολιτική ευθύνη για την ακύρωση των διαγωνισμών. Όμως γνωρίζει πως αυτό δεν αρκεί ειδικά όταν πρόκειται για διαγωνισμούς που ακυρώνονται για τρίτη και τέταρτη φορά.
Στο αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινά η πλήρης αναδιοργάνωση του Δήμου ώστε να καταστεί ευέλικτος και αποτελεσματικός, κάτι που απέφυγε να κάνει η «Ενότητα Πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]