ΝΕΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΗΠΕΙΡΟΣ"

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ WOLT ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ιωάννινα:Ξεκίνησε το στήσιμο του Ιερού Ναού του Αγίου Παϊσίου![βίντεο-φωτό]

Μια ξεχωριστή μέρα η σημερινή για την πόλη των Ιωαννίνων και ειδικότερα για τη συνοικία της Κιάφας    στην περιοχή του Βελισσαρίου, καθώς ξεκίνησε το στήσιμο του Ιερού Ναού του Αγίου Παϊσίου.
Τα τμήματα της εκκλησίας   μεταφέρθηκαν στο οικόπεδο   χθες και σήμερα νωρίς το πρωί ξεκίνησε το στήσιμο της προκάτ κατασκευής .
Από τη σημερινή μέρα δεν θα μπορούσε να λείπει ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων που μαζί με  τα τοπικά ΜΜΕ και  ιερείς της Μητροπόλεως παρακολουθεί την όλη   διαδικασία .


Υπενθυμίζεται ότι  ότι το εν λόγω οικόπεδο παραχωρήθηκε δωρεάν στη Μητρόπολη από τον Δήμο Ιωαννιτών επί θητείας του  πρώην  Δημάρχου Θωμά Μπέγκα.
Η τελετή θεμελίωσης πραγματοποιήθηκε 1 Σεπτεμβρίου το 2019 και μέσα σε λίγους μήνες με τις εργασίες να προχωρούν γοργά   ο στόχος της Μητρόπολης να αποκτήσει η πόλη των Ιωαννίνων μια εκκλησιά για τον Άγιο Παΐσιο γίνεται πραγματικότητα !
Το κόστος της μεταφοράς των τμημάτων του Ιερού Ναού  αγγίζει τις 100.000 ευρώ  και  αποτελεί δωρεά από την εταιρεία ΙΝΤΡΑΚΑΤ  που είναι και εκείνη που μετέφερε  και στήνει τον ιερό ναό .
Η Ι. Μητρόπολη Ιωαννίνων επέλεξε να αφιερώσει τον εν λόγω  ναό
σε έναν νεοφανή Άγιο ο οποίος πάτησε τα χώματα  της περιοχής των Ιωαννίνων, έναν Άγιο άνθρωπο ο οποίος είναι δώρο Θεού στην εποχή μας  και παρηγορία στις δύσκολες μέρες που περάσαμε και περνούμε αλλά και ένας  "φάρος" ,ένας φωτοδότης και οδηγός έτσι ώστε να μην τραυματιστούμε  περισσότερο από ότι αντέχουμε στις δυσκολίες της εποχής αυτής  και με πίστη προς τον Θεό να πάρουμε δύναμη να σταθούμε όρθιοι για να προχωρήσουμε πρώτα την πνευματική αλλά και την καθημερινή ζωή και  τον αγώνα που δίνει ο καθένας μας .
Τους επόμενους μήνες αναμένονται τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]