ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ...ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Κινητικότητα: Άλλαξαν οι θέσεις – Προσοχή όσοι κάνατε ήδη αίτηση

Αλλαγές επήλθαν στις προσφερόμενες θέσεις, που έχουν ανοίξει για την υποβολή αιτήσεων από ενδιαφερόμενους Υπαλλήλους στο πλαίσιο του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας.

Αυτό γιατί υπήρξαν Φορείς που κατά λάθος ζήτησαν να λάβουν υπαλλήλους για θέσεις οι οποίες ήταν ήδη καλυμμένες ή δεσμευμένες, δηλαδή μη διαθέσιμες!

Επιπλέον, επέρχονται και διορθώσεις που αφορούν την έδρα ορισμένων θέσεων, που μεταβάλλεται από τη μια πόλη στην άλλη (π.χ. από τα Ιωάννινα στο Ηράκλειο Κρήτης, από την Τρίπολη στην Αθήνα κλπ).

Χρειάζεται λοιπόν, ιδιαίτερη προσοχή από όσους υπαλλήλους ήδη υπέβαλαν αίτηση για μετάταξη ή/και απόσπαση σε κάποια από αυτές τις θέσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία αιτήσεων πήρε παράταση έως τη νύχτα της παραμονής Χριστουγέννων.Ο AIRETOSπαρουσιάζει κατωτέρω

1) την πλήρη Ανακοίνωση για την έκτακτη αυτή εξέλιξη τροποποίησης των προσφερόμενων θέσεων,

2) τον αναλυτικό Πίνακα με όλες θέσεις που τελικώς διορθώνονται.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Τροποποίηση εγκεκριμένων θέσεων Κινητικότητας Α' Κύκλου 2019

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν αιτημάτων συγκεκριμένων Φορέων που υπεβλήθησαν μετά την Ανακοίνωση προς πλήρωση  των θέσεων κινητικότητας του Α΄ κύκλου έτους 2019, έχουν πραγματοποιηθεί αλλαγές σε ορισμένες από τις εγκεκριμένες θέσεις λόγω του ότι οι θέσεις αυτές εκ παραδρομής ζητήθηκαν εσφαλμένως από τους Φορείς καθώς δεν είναι διαθέσιμες.

Κατόπιν αυτού, οι υπάλληλοι που τυχόν έχουν υποβάλει αιτήσεις για τις θέσεις αυτές, να ελέγξουν εκ νέου τις αιτήσεις τους και δοθείσης της παράτασης υποβολής αιτήσεων έως τις 24.12.2019, να προβούν σε νέα αίτηση προκειμένου να μην θιγούν τα δικαιώματά τους.
 airetos.gr

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]