Παρ’ ολιγο τραγωδία στον Άραχθο – Τρία παιδιά παρασύρθηκαν από το ποτάμι

Το παιχνίδι τριών αρτινόπουλων παρολίγο να έχει τραγική κατάληξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες   της τοπικής ιστοσελίδας arta2day.gr ,το απόγευμα τρία παιδιά, ένα κορίτσι 7.5 ετών και δύο αγόρια 11 και 14 ετών αντίστοιχα συνοδευόμενα από τη μητέρα του κοριτσιού έκαναν την βόλτα τους κοντά στη φοιτητική εστία, στην όχθη του Αράχθου. Ξέφυγαν όμως της προσοχής της μητέρας και όταν άνοιξαν οι θύρες του φράγματος τα νερά του ποταμού παρέσυραν τα τρία παιδιά.
Ευτυχώς όμως παρασύρθηκαν για μερικά μέτρα και κατάφεραν τα ίδια να βγουν από το νερό. Στο μεταξύ η μητέρα ειδοποίησε την Αστυνομία και με την συνδρομή της Πυροσβεστικής κινητοποιήθηκαν για την ανεύρεση και διάσωση των τριών παιδιών.
Τα παιδιά ευτυχώς ήταν τυχερά μέσα στην ατυχία τους και αφού κατάφεραν να βγουν σώα στην όχθη του ποταμού, διερχόμενος πολίτης τα αντιλήφθηκε και τα παρέδωσε σε περιπολικό που τα αναζητούσε στην περιοχή.
Τέλος καλό είχε η περιπέτεια των τριών παιδιών ωστόσο το συγκεκριμένο περιστατικό ξυπνά μνήμες στις παλιούς αρτινούς που χαρακτήριζαν τον Άραχθο “θεοπόταμο” που πολλές φορές πήρε ως “θυσία ” ανθρώπινες ζωές.
πηγή arta2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]